Gliwice 7SRS 13XII03

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś się na tą impreze wybiera do Gliwic, ja najprawdopodobniej wystartuje z nowym pilotem, a raczej pilotką . Zgloszenia przyjmowane są do 10XII wpisowe 50zł zapowiada sie ciekawa atmosfera. Jeśli tylko sponsor bedzie wypłacalny, opłacę OC i zreanimuje zwrotnice to jadę na 100%.
Czy ktoś się z klubowiczów wybiera zeby wystartować, bądz pokibicować??

przyjade zobaczyc ta pilotke?? a mowisz o czapce??

jakby ktos jechal kibicowac to sie chetnie zabiore

gadzio i tak ci wsadza dodatkowy balast

Nooooo widze że Gadzio rozwija swój zespół rajdowy.
Ale zapomniałeś o oficjalnej prezentacji tzn. ciebje już wszyscy znają ale pilotke to byś mógł zaprezentować

no gadzio wlasnie pokazalbys te 48 kilo

wszystko w swoim czasie

Mam pytanie czy ten rajd jest na prawach KJS i czy mogę tam zdobyć punkty do licencji bo nigdzie tego nie piszą.
Czekam na odpowiedź...!

Cytat:
Mam pytanie czy ten rajd jest na prawach KJS i czy mogę tam zdobyć punkty do licencji bo nigdzie tego nie piszą.

na tym rajdzie nie przyznaja punktow do licencji.

zapraszam na relacje i troche fotek, dooh'a i moje pod adresem Tytuł strony

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2003-12-14 20:17:48 ]

hmm a jak wyglądały próby, w formie mini-oes czy słupki???

prob bylo 4, raczej "słupki", w tym 3 z nich po dwa razy + dojazdówka po każdej probie.
trasy moim zdaniem ciekawe, rozne nawierzchnie (asfalt, cos a'la szuter czy żużel, plyty na lotnisku).

mamy troche video, niewiele ale bedzie mozna zobaczyc urywki.
ogolnie mowiac bardzo dobra organizacja. troche sie tylko przeciagalo w czasie, ale startowalo ponad 75 zalog...

zapraszam na video z rajdu mera w tychach oraz rajdu studenckiego w gliwicach.

- dlugosc okolo 6 min. (w tym 4:30 mera, 1:30 srs),
- objetosc 50MB
- codec divx, adpcm

pobierz

Studencki jest zawsze bardzo udana impreza, kto był ten wie, a pozostałych zapraszam do współzawodnictwa podczas wiosennej edycji!!!