A to widzieli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...jak dla mnie bomba autko. Leganza

i ciekawostka - esperak z tapicerką żerańską - błękitny welurek, ale ze sposobem szycia i fotelami z wersji zachodnio-europejskich.

Dużo ładniej to wygląda espero

Ta też śliczna leganza

Mnie się Leganza zawsze podobała, a ta bordowa utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze "wybrałem"
Zrobiona tak jak lubię - delikatnie i z klasą

Wygląda rewelka . W Polsce jednak wole 17 "

SpeedR a co ta Leganza ma tagiego zrobionego? Bo ja widze tylko felgi

no tak bartek..nie ma 100kg spoilerow i kalkomanii..a co zrobione to chyba jest tam napisane na pewno seryjna leganze objezdza do okola..o espero nie mowiac..jak powiedzial SpeedR..delikatnie i z klasa..choc pewnie kazdy to inaczej interpretuje

Cytat:
2003-12-07 08:48:44, Bartek1112 pisze:
SpeedR a co ta Leganza ma tagiego zrobionego? Bo ja widze tylko felgi

Prócz felg ma naprawdę sporą dawkę wysmakowanego "tjuningu", zaczynając np. od obniżonej zawieszki, i zaspawanych kierunkowskazów w włotnikach, a na kompletnym sportowym dolocie kończąc

Cytat:
na pewno seryjna leganze objezdza do okola..o espero nie mowiac

Ale pewnie Chairmanowi nie da rady
W piatek mialem okazji widziec Chairmana przed dworcem glownym pkp w Gdanku, wozik byl na Gdanskich blachach i wygladal naprawde EXTRA !!!!!!

Ja tez mam takie welurki

Cytat:
Ja tez mam takie welurki

Nie tylko Ty masz takie welurki

Cytat:
2003-12-04 02:14:57, Tomek-Mydlowski pisze:
...jak dla mnie bomba autko. Leganza

Zeby się podobało to nie trzeba migających diódek? I brewek? I neonów? I.....

To było tak ogólnie, nie personalnie do Ciebie Tomku.

A ponizej mój bolid, trochę przykurzony po dwutygodniowych wojażach. Zmiany też skromne - alusy i zawiecha.
Dla dociekliwych konkurs (bez nagród)- gdzie zrobiono te zdjęcia -
podpowiedź - Europa Zachodnia
Później podrzucę zdjęcie niewykadrowane i się wyjaśni.

Toć to jakieś Monaco (patrząc na przód Jagusia XJ 220 = po lewej stronie drugiej fotki), czy może Włochy ???

mysle ze to monte carlo ewentualnie jeden z francuskich kurortow jak np. saint tropez czy antibes.

Ładna Leganza, śliczne alu-felgi, ale co sie jej stalo ze światłami (czy to może zdjęcie nieodpowiednie) PS Pewnie szukasz strony klubowej Legnzy, o ile taka jest.
a tak poza tematem co byscie wybrali NUbire II 2,0 sedan czy Leganze 2,0 i dlaczego?

Zdecydowanie Monte Carlo.
Co wy na to, żeby następny zlot zrobić właśnie pod kasynem w M.C.? Niech snoby zobaczą wreszcie jakieś porządne i egzotycze samochody (a nie tylko bentleye i jaguary).

100% Monte Carlo... Nawet niedaleko pieknego ogrodu

P.S Tez sie poscigales z F1 na ulicach M.C. bo ja tak... niestety WYIMAGINOWANYMI ale co tor F1 to tor F1

Coś zagadka była za łatwa.

Rzeczywiscie zdjęcie zrobiłem w Monte Carlo pod kasynem.
Ale tak jak Martinezzz pisze - mój samochód był tam oryginalny i jedyny. Jak widać dwóch gości z aparatami foto poluje na mój Leganze
Tak z drugiej strony to straszna skucha jak podjeżdżasz pod jakąś bryką np Ferrari 360 Modena a tam już stoi taki sam model i też srebrny. To gorzej niż dwie takie same sukienki na jednym balu

Cytat:
2003-12-08 18:39:48, rjsunset pisze:
ale co sie jej stalo ze światłami (czy to może zdjęcie nieodpowiednie)

Chodzi o to że pod kloszem widać zarys soczewki?

Cytat:

PS Pewnie szukasz strony klubowej Leganzy, o ile taka jest.

Nie ma

Key Jey : Nie pomyślałem żeby sprawdzić które to odcinki ulic wchodzą w skład toru F1. Może następnym razem - np. na zlocie Espero w MC

Cytat:
Chodzi o to że pod kloszem widać zarys soczewki?

Nie po prostu wydały mi sie troche inne ( bardziej wyłupiaste) niz u widzianych Leganz, ale to pewnie tylko na zdjeciu...

Czy "mię" się wydaje, czy kolega DEspero, też gdzieś z rejonów Grochowa???

Cytat:
2003-12-10 18:57:16, rjsunset pisze:
Nie po prostu wydały mi sie troche inne ( bardziej wyłupiaste) niz u widzianych Leganz, ale to pewnie tylko na zdjeciu...

Oczy jej wyszły na wierzch na widok tej ferrarki obok

Cytat:
2003-12-10 18:57:16, SpeedR pisze:
Czy "mię" się wydaje, czy kolega DEspero, też gdzieś z rejonów Grochowa?

I owszem, a po czym to poznać ? - aaaa numeru nie schowałem na ostatnim zdjęciu - już się poprawiłem