II ZIMOWY RAJD TARNOWSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM .chcialem sie podzielic wrazeniami z kjs-u w ktorym mialem okazje wystartowac.Organizacyjnie impreza spoko,tylko szkoda ze odwolali os.w Woli Rzedzinskiej,ale za to trzy nastepne proby byly ok.przejezdzalismy trzy petle czyli 9 prob sportowych,w ktorych wystartowalo 23 zalogi.oczywiscie ja wystartowalem moim kaszlakiem w klasie pierwszej, w ktorej bylo 9 zalog.nie chwalac sie bylem pierwszy w klasie,pozostawiajac za soba 4 dziewiecetki,a w generalce bylem trzeci.Takze chcialbym pogratulowac zalodze Adam Bros i jego pilotowi ktorzy jechali Lada Samara za zajecie pierwszego miejsca w klasie drugiej i drugiego miejsca w generalce.pozdrawiam wszystkich klubowiczow.

moje gratulacje za zajęcie wysokich miejsc

no ja tez gratuluje zwyciestw w klasach, moze nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej

Mnie strasznie podobał się ten rajd ze względu na bardzo fajną atmosfere i organizacje co chyba potwierdzi także Daniel któremu jeszcze raz gratuluje i mam nadzieje że jak będe miał sprawne auto to jeszcze się kiedyś pościgamy bo w końcu muszę cie kiedyś objechać.

czesc.co do objechania bedzie okazja na imprezie klubowej w sobote?zapomnialbym,przecierz takze byles na pudle na trzecim miejscu i dlatego takze gratuluje ci ukonczenia go nie sprawnym autem i zdobycia licencji RII .powodzenia.pozdrawiam.

Impreza byla super choc obsada troche slaba. Danieł ładnie wymiatałes , choć szkoda , że nie było Janeckiego w malcu bo on ostatnio wszystko u nas wygrywa. PS. Są gdzieś wyniki z tego KJS-u?