Zatankowałem v-power racing 99+....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i nawet widac i slychac roznice, w porownaniu do zwyklej 95.
Przede wszystkim inaczej pracuje silnik, i choc na starcie nie widac roznicy w przyspieszaniu to na piatce przy 100 km/h jest juz zdecydowanie szybszy
ale i tak bede tankowal 95 za duza roznica w cenie 70 gr
to przy zatankowaniu 40 litrow wychodzi roznica prawie 30 zl, co po czterech tankowaniach wynosi jeden dodatkowy bak

Wojtek

[ wiadomość edytowana przez: wwtcka dnia 2003-02-23 01:05:19 ]

No przy zatankowaniu 98 juz powinienes czuc roznice...Ilość oktanów robi swoje

Ja jeżdżę tylko na tej benzynie i też uważam, że jest zasadnicza różnica w prowadzeniu samochodu. Mogę sobie pozwolić na to, bo nie jeżdżę zbyt dużo a po za tym warto .

Pozdrawiam
Katka

cholera przez to paliwo i noga ciezsza sie zrobila...
samochod stal sie bardziej prowokujacy

Ach to wszystko przez te samochody , bo tak nastrajają i prowokują, też tak mówię .

Katka

hehehe ..a tak wogule to wszystko przez tą piekną pogode

Apropo paliwka... autko jest bardziej elastyczne ...płynniej przyspiesza..mioodzio

no pogoda tez zrobila sie super
az milo ...
sloneczko, 7 stopni w cieniu , sucha nawierzchnia, czzyste auto mam nadzieje ze juz nie bedzie zimniej...
po prostu czuc wiosenke, do tego malysz zaczal skakac pozadnie
normalnie same dobre rzeczy

Pięknie pięknie...Tez bym na Carmana podjechał ale tłumy pewnie dzisiaj ... Bo Niunia brudna ...

To u Was też jest tak ładnie ???
Faktycznie już zaczęłam myśleć o wiośnie, tylko nie jest jeszcze tak ciepło (w Kraku 2 stopnie). A i autko mam strasznie brudne , chyba muszę umyć .

Katka

Jak pisałem tak zrobiłem ..tyle ,że po 20:00 pojechałem na Carmana... ...Wiecie ze jeszcze była kolejka ... No ale teraz jest czysciutka i jakos lepiej sie z tym czuje ..ona napewno też

buheh jak ja zatankuje 98 to jak prezes klubu Toyoty jedzie ze mna to robi tylko co chwila ..ja pierd.....ja pier....

I co się chwalisz

ja baaaaaardzzzooo czesto jezdze na gazie i takiego efektu jak u Eła nie mam

[ wiadomość edytowana przez: Przemir dnia 2003-02-24 15:02:07 ]

Cytat:
2003-02-24 10:37:54, El pisze:
buheh jak ja zatankuje 98 to jak prezes klubu Toyoty jedzie ze mna to robi tylko co chwila ..ja pierd.....ja pier....

czyzby w cuprze bylo czuc roznice po zatankowaniu lepszego paliwka roznica jest raczej znikomo odczuwalna, zwlaszcza w autach o duzej mocy

a kto tu mówił o cuprze....miałem na mysli cc 700.+ Gas
buheh ostanio z Prezesem wycielismy cały korek na cwaniaka po prawym pasie do skretu..ale siem wnerwiali

[ wiadomość edytowana przez: El dnia 2003-02-25 10:19:17 ]

No ..szczerze mówiąc myślałem ze niezdązymy

buhehe nie chcieli nas wpuscić ale jak zobaczyli czarne cc 700 lecące 120 na godzine i gubiące przy tym co poniektóre mniej potrzebne częsci zamienne ty wymiękli

No ale puk puk zdązyliśmy ...

wyobrazam sobie wkurzone miny tych ludzi
osbiscie robie tak tylko jak sie gdzies spiesze ale ubaw jest przy tym niesamowity, zwlaszcza jak sie to robi malymi autami
...najlepiej reagowali jak dymalem ich fordem ka choc i teraz nie narzekam bo jednak yaris nie kojarzy sie raczej z szybkim autem
...ach zycie jest piekne

Noo ..a jak bedziesz jechał po wawie to jak Cie wyreperuje niebieski Ka to niedygaj ...