Jakim samochodem jeździsz?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakim jeździsz samochodem? Podaj: markę, model, wiek, czy jesteś z niego zadowolony, co się w nim psuje, co w nim wymieniłeś. Za odpowiedzi bardzo dziękuję!!!

Hyundai Atos GL 1.0 mam go 3 lata, super autko, jestem z niego zadowolony wymienilem amortyzator gdyż miał wadę!!!
Pozdrawiam

Carina E ...1997 rocznik ... 1.6
Jestem z Niej bardzo dumny...

CC700 na gas.....niesamowity przeciąg

To dlaczego masz Cupre napis w Avatarze?

bo ja jestem szpanerek

Szpanerek?...a wiem ...masz cos na forum czego niemasz naprawde...Sprytne ale nieuwazasz ze to nie fair?...Ja jak bym mogł to bym se wkleił tez cos szybszego...

wklej se hulajnoge gałganie...i tak bedzie szybsza od tej Twojej cariny czy co ty tam masz

Wez niezaczynaj ... CC700 na gasss... hehe ..Ale jaja ..mam nadzieje ze nie czarny...

czarny jak diabeł i bangla jak szalony...ostatnio zapinałem nim 125 km/h!!!!!!!! po trasie

125km/h???

Eł, ma CC a jego żona Cupre... a czy to prawda że do Cupry też gaz założyłeś? i co taniej jeździ? i jaka jest strata mocy przy jeździe na gazie... może kiedyś je też sobie założe..
A wracając do tematu ja mam Civica Shuttle 1,6 i jestem z niej nadzwyczaj zadowolony, mimo że ma już 7 lat i ~235k km przejechane... ostatrnio wymieniłem w niej olej i część ukladu dolotowego

Hehe a ja jezdze poldkiem z 98 roku 1.6 na pelnej szprycy. Wymienilem w nim tylko mikroprocesor bo sie spalil.
Jestem z niego zadowolony i tezmam LPG. Nie zauwazylem straty mocy.

hehe, a ja nie jezdze narazie niczym, zapewne za roczek, po zrobieniu prawka dostane fiacika 126p . Ale go stuninguje

Imp a czemu nie Subaru????

Samochód na gaz to PORAŻKA!!!!(i do tego jeszcze ciemne szyby,muza ipt)hehehehehehe ))),skoro nie stać was na benzin to polecam inne środki transportu np.PKS

hehhe jest gaz i gassssss

heheheheh nio a ja jezdze Mitsubishi Coltem 1.3 w automacie mowie wam niesamowity wymiatacz ostatnio wymienilem zaslepke na dachu jestem zadowolniony bo niesamowicie pomyka i napewno objedzie takie CC700 czy jakie tam Cariny a tym bardziej Ibizke nie wspominajac juz o Hondzie Shuttle

A swistak siedzi ...