| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ob-Piszczyk delta 1.6 DOHC 1991 ... Opole Lubelskie | 2003-12-15 17:47:18 mój tatko ma siene z takim motorkiem - moja ocena:
1 silnik nawet bryczny ale do mojego 2.0 to ni ma startu 2 dużo żre gazu 3 BARDZO awaryjne alternatory (sprawdz czy nie wyje - nowy to ok 750 PLN a regenerowany ok 450PLN 4 reszta nawet ok (ale to nie jest stary wózek...) aaaaa! jakbyś szukał kawałków silnika albo elektroniki do wtrysku (komputer wiązka czujniki) to daj znać |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2003-12-15 18:16:10 Ja obstawiam ze to Z Ł E forum.
PS: Napisz na pl.misc.samochody bo tam siedzi pół motoryzacyjnej Polski. A o ile pamietam na gratka pl albo traderze były opinie uzytkowników. |
Kaszlak Fiat 126 Bielsko/Sosnowiec | 2003-12-16 21:15:05 Najlepiej sam go sprawdź. Posłuchaj jak serce pracuje na wolnych jak równo i nic nie stuka to ok. Potem na autostrade póść kiere i sprawdź czy bryki nie ściąga i lekko przyhamuj. Najważniejsze przyjżyj się dokładnie elementom czy nie były malowane i popatrz na szyby(rocznik). Potem na jakąś koślawą drogę (u nas o nie nie trudno) i posłuchaj czy zawieszenie nie póka. To wystarczy. Bo mechanicy to u nas znają się jak świnie na gwiazdach, trzeba liczyc na siebie. A propo ceny to przegięcie, ja mam do sprzdania brave 1996/97 za 16.500 no podstawczak 1.4 12V ale naprawde co dziwne silniczek chodzi zajebiście jest czym pośmigać. Miło mnie zaskoczyła.
|