Ostatni raz w Wolnej Polsce!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Zarówno przeciwników jak i zwolenników naszej akcesji do Unii Europejskiej. Jako, że chwila jest jakby nie patrzył historyczna, proponuję żebyśmy wpisywali co jeszcze zamierzamy zrobić po raz ostatni w Wolnej Polsce. Jak wiadomo czasu zostało już niewiele ok 8h, co jednak nie wyklucza podjęcia desperackich prób dokonania lub zakończenia pewnych przedsięwzięć.
Osobiście zamierzam uczcić tę chwilę stosownym trunkiem bo mam dzisiaj wyjątkową tzw melodię. Wcześniej pewnie odwiedzę po raz ostatni w Wolnej Polsce swój garaż. Niewiem co wy na to ale ja planuję kontynuowac ten temat w podziemiu, czyli spodziewajcie się wiecej usłyszeć o Wolnej Polsce Podziemnej
Z kapitalistycznym pozdrowieniem
Prędki

WPP Walczy!

Za półtorej godziny zaczynam w pracy remanent.
Już jestem po jednym browcu i pewnie fakt wstąpienia zastanie mnie w stanie błogiej nieświadomości upojenia alkocholowego.
Pewnie jutro dojdzie do mnie że mamy już 1 maja, ale na razie ........

Ja pije dzis ile wlezie i zobacze jaki jest kac w UE

pozdr

Ja idę wieczorem do Kościoła , potem przeczytam jakąś Ewangelię w intencji 1.05.2004. Tak zalecają Biskupi.

Pijaństwo,idę na urodziny koleżanki.

Robie juz remament i mam 6000 tys pozycji do zmiany vat z 7 na 22, ustawiamy nowe unijne ceny i pijemy - browarka

WGU dołącza sie do WPP.
Ja dziś spędze miły wieczór z 1/2 (moją - 1/2). Odbiore koty. Poklepie DOHC za to że sie dobrze dziś sprawował.
Jutro westchnę raniutko

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

UNIA NIE
Ale ostatnie 2 dni były bardzo udnae dla mnie:odbiór Poldzia,powrót dziewczyny,jest możliwość zarobku do biednego studenckiego portfela .
Ale mimo tych optymistycznych spraw jestem przeciwnikiem UE.

Co to sie dzieje,na kazdym kanale w tv odliczanie godzin do wejscia do uni,jakies koncerty,festyny.Nie wiem z czego tu sie tak cieszyc. Tu raczej trzeba plakac Bo nic dobrego z tego nie bedzie

Cytat:
2004-04-30 16:22:32, thaniel pisze:
Ja pije dzis ile wlezie i zobacze jaki jest kac w UE

pozdr

Mam taki sam plan

Cytat:
2004-04-30 18:45:00, BartekN pisze:
Co to sie dzieje,na kazdym kanale w tv odliczanie godzin do wejscia do uni,jakies koncerty,festyny.Nie wiem z czego tu sie tak cieszyc. Tu raczej trzeba plakac Bo nic dobrego z tego nie bedzie

To tylko robienie dobrej miny do złej gry z naszych pieniędzy. Potem powiedzą że podatki powinny być niższe, ale będą wyższe.

Ja przywitam wstapienie bedac w UE, ale oczywiscie nie na sucho "Paliwo" kupione, impreza na uczelni zacznie sie kolo 21 (ciekawe jak nas Duni przywitaja), sa rozne dyscypliny prawda przygotowane, odspiewanie roznych piesni (to juz w stanie upojenia), etc, etc...
Generalnie wiekszosc Dunow wie, ze wstpeujemy do UE, ale nie ma zielonego pojecia kiedy, wiec ich dzis/jutro uswiadomimy
A tak BTW, ktory to juz rozbior Polski?

Cytat:
2004-04-30 18:45:00, BartekN pisze:

dobrze gdyby nas wywalili

A ja nie jestem w Polsce i już nie będę

Cytat:
dobrze gdyby nas wywalili

Wystarczy przestać płacić składkę

oooo.....
Elvis nareszcie masz zegar po kolei - to na cześć wejścia do U?

czyli wszyscy jutro maja kac-a???

A moze zrobimy odliczanie? To wlasnie za 3h i 15 min staniemy sie zalezni od Brukseli

nie psujcie mi juz humoru OT chcialem

Może zrobimy plebiscyt na nowego władcę prowincji polskiej ?