Spotkanko w sobote??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich mam propozycje dla wszystkich .
Moze zorganizowalibysmy sobie spotkano na zajezdzni powiedzmy w sobote o 13.
Mozna by zrobić znowu małą próbe.
Ostatnio na spocie bylo bardzo fajnie wiec mysle ze teraz teaz mozna sie spotkac ..pogadac ..posmiac sie...pojeździć...snieg jeszcze lezy wiec bedzie zabawa.
i licze na troche lepsza frekfencje.Ludzie co wami??nic sie nie dzieje na forum na spoty malo ludzi przyjezdza.trzba w końcu rozruszac ten klub!!Szefostwo a co z wami??????????
Co wy na to?
piszcie kto byłby chetny na spocik....

[ wiadomość edytowana przez: dayton dnia 2004-01-29 16:07:18 ]

Ja popieram ten pomysl Jednagrze obawiam sie ze niebardzo wpadne poniewaz 13 to tak w srodku dnia a całom sobote mam zamiar szykowac szpachlaczka kaszlaczka pod nowa warstwe lakieru a podczas szlifowania wiadomo jak sie wyglada Zobacze jak fundusze pozwola i mozliwosc bedzie to jestem

POZDRAWIAM

Godzina 13 jest idealna,akurat kończe zajęcia i wpadne na pas albo na zajezdnie. Jeżeli nie będzie nikogo to poszaleje sobie sam i grzecznie pojade do domku.

No juz po sobocie.Nie wiedzialem nic o spocie bo kompa nie mialem.Ale za tydzien sie pisze na spota.Powinienem sie zjawic

Wilu zaluj ze cie niebylo bo bylo zajebiscie ludzi full niebardzo było mozna znalesc miejsce zeby zaparkowac!!! Kreciolek stal na bardzo wysokim poziomie ale ze sliwkiem zajelismy 2 pierwsze miejsca!!! Ogolnie pelen wypas i trzeba tu podkreslic role pomysłodawcy spotkania - zorganizował to na najwyzszym poziomie!!!

pozdrawiam

Tak wogole na przyszlosc Dayton jezeli dajesz propozycje spotkania to moglbys sie pojawic tak czy inaczej daleko niemasz ja darlem ponad 10km praktycznie po nic

pozrawiam

Misio spokojnie chcialem ci powiedziec ze byłem wtedy na zajezdni koło 11 a potem kolo 13.30 ale nie było ani jednego od nas...jeździła tylko jakas fiesta i bodajże vectra combi....tyle było ludzi na zajezdni....

Niewiem niebede sie klucil ale bylismy napewno kolo 13:30 tak od 13-14:20 z krotka przerwa na posmiganie na pasie niewiem ja klucic sie niebede ale niewidzialem ciejak zreszta nikogo Ale pozostawmy ta sprawe

pozdrawiam