Dzisiejszy VMAX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam ogladal ktos dzisiejszego vmax-a?? wsumie to bardzo mi sie podobal pokazywali polskie protypy min warszawe 210 Ogara fiata 4X4 , Warszawe , no i poldka stratosa i jeszcze pare innych szkoda ze tak krotko i takie male opisy ale.... DObry byl odcinek

ja ogladalem ale tylko kawalek od poldka takiego moglbym miec heh

pozdro

Cytat:
2003-12-20 14:49:45, PG pisze:
witam ogladal ktos dzisiejszego vmax-a?? wsumie to bardzo mi sie podobal pokazywali polskie protypy min warszawe 210 Ogara fiata 4X4 , Warszawe , no i poldka stratosa i jeszcze pare innych szkoda ze tak krotko i takie male opisy ale.... DObry byl odcinek

ogara i fiata 4X4 combi zapomnialem przecinka

a ja przeoczylem dzisiejszy odcinek

Ja niemiałem prądu kurde i właczyli na sam koniec o tym motorze co ma 2x wiecej mocy niż ma kiedy powtórka w poiniedziałek? o którejj?

Witam
Tez bylem mile zaskoczony dzisiejszym Vmax'em. Szkoda tylko, ze material byl taki krotki - ok. 10 min. (material o jakichstam targach tjuningowych byl na szczescie jeszce krotszy, ale przeciez moglo go nie byc wcale... )
pozdrawiam, inS.

btw : powtorki w poniedzialek o 6:35 i we wtorek o 12:00

Cytat:
2003-12-20 15:09:24, Guncin pisze:
a ja przeoczylem dzisiejszy odcinek

Nie jestes sam ale jest chyba powtórka w tygodniu...Nie mam akurat gazety z programem wiec nie wiem...niech ktos sprawdzi...please....

http://www.telemagazyn.pl

Andzrey pisze ci post wcześniej Poniedziałek 6:35

ja niestety nie ogladalem tego programu,ale w pazdzierniku bylem w tym muzeumto bylo bardzo dziwne muzeum bo gosc ktory nas oprowadzal po nim,nie krzyczal jak ktos pasowal sie za kolko jakiejs fury(niektore tylko pozamykane(ale mimo to bylo fajnie,do fiata ktory pobil rekord przytulalem sie jakis czas,pod fiata 4x4 kladlem sieoraz siedzialem za sterami stratosa-ta fura wymiata!!a mam zdjecia na kompie z tej imprezyjakby ktos chcial fotki to wrzuceyowww

Krupek wrzucaj a jak nie to chociaż na maila mi wyślij yankee.d@interia.pl

Takie skromne życzenie - skoro ten odcinek taki fajny to może by go ktoś "zarchiwizował" w wersji elektronicznej