Zdjęcia waszych fur

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludzie, co jest ? Klubowiczów ponad 30 a zdjęcia ma mniej niż połowa ! Nie jest to jakaś cieżka praca a można przecież pokazać innym czym się śmiga.

Scooby, ty nawet minaturki nie masz na forum, co jest grane ? Slavex, wiem że nie masz jeszcze prawka ale zdjęcia maszyny chyba możesz umieścić ?

No już, nie marudzić i biegiem do skanerów , klisz i cyfrówek !

jakims codem moje fotki wywialo

No wlasnie przegladalem fotki jakie mam i z przykroscia stwierdzam ze nie mam zadnej, kompletnie zadnej na ktorej bylby moj poldek Poczekam do wiosny to moze uda mi sie cyfrowke od kogos pozyczyc to wtedy narobie zdjec

no moje juz sa

uuu pozamiatałeś mi Odiesses...obiecuje poprawe

No i Fajnie. Chciałem pozamiatać też resztą, ale klawiatura już zaczęła się buntować

Sorka chłopaki że poszliście na pierwszy ogień, liczyłem na waszą Gentelmenską postawę No i się nie zawiodłem.

Poczekajcie do 2004 kiedy po terminie składek będzie wiadomo kto naprawdę jest klubowiczem, to będę zamiatał ))

Uff jak to odbrze że sa tam zdjęcia mojej drezyny

Czy ja mogę prosić o tapetę którą zrobiłeś z moją furką w rozdzielczości 1280x1024?

no i na święta nastąpiła poprawa już więcej nie będe niegrzeczny obiecuje

Cytat:
2003-12-24 16:00:08, sc00by pisze:
no i na święta nastąpiła poprawa już więcej nie będe niegrzeczny obiecuje

A jak tam gazik??

No , no .. jestem pod wrażeniem Scooby ! A już chciałem kolegów z pobliskiego meczetu zawołać

Bandit, twoją prosbę spełnię, ale nie wiem czy mam tu u szwagra photoshopa. Poszukam ofkoz. Postaram się

Z góry dzięki

no gazik bedzie pod koniec stycznia- po przeglądzie!!

ales dupa i zaplacisz banke za przeglad gazu,lepiej razem kompletny wychodzi taniej

no może faktycznie było by lepiej..
rozumiem z tego że po założeniu gazu trzeba z nim jeszcze raz jechać na przegląd??

Nie trzeba chyba że od nowego roku zmiana przepisów. Jak instalowałem gaz w megance znajonego to zrobiłem przegląd i dopiero zakładał gaz.

no to jednak tak jak mi sie wydawało

Cytat:
2003-12-24 14:19:03, bandzior pisze:
Czy ja mogę prosić o tapetę którą zrobiłeś z moją furką w rozdzielczości 1280x1024?

Oto link Bandziorze !

ale jest 1024x800 żeby proporcje zostały nienaruszone. Jak bedziesz potrzebował ją rozciągnąć to chyba wiesz jak to się robi w windowsie - ustawieniami tapety - "rozciagnij"

http://odissworld.w.interia.pl/PICTURES/choosebig.jpg

Poradzę sobie, wielkie dzięki

no Bandit moge Ci pozazdrościć monitora!!