I po kolejnym zlocie ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... było jak zawsze bardzo sympatycznie. W końcu mozna było pogadać na żywo, a nie przez "komputron"
Poza tym było ... zimno jak jasna ch... i znowu dostałem kataru , a tak się cieszyłem, że przez weekend się wykurowałem
Z innych nowości, przyznam się, że jadąc na miejsce "schadzki" jak zwykle źle skręciłem (a właściwie nie skręciłem) z doskonale oznaczonego mostu siekierkowskiego i w rezultacie wylądowałem na Sobieskiego (jak zwykle zresztą ).

Już jadąc natknąłem się na 2 klubowiczy, m.in. na naszego nowego Membersa - A-M ... i razem źle pojechaliśmy

Tak abstrachując od tematu trasy, przyznam, że nie spodziewałem się tak wielu klubowczy
Lista obecności zapewne za chwilę stworzy się sama

Jak pisałem, pomimo zimna zlot jak każdy był bardzo sympatyczny (choć krótki).

Naprawdę bardzo miło było się z Wami spotkać Panowie (oraz nieliczne Panie) Oby częściej i... oby do zlotu ogólnopolskiego

Potwierdzam - było supeeeeerrr.
Jak tylko wjeżdżam do SBM to od razu poprawia mi się nastrój.
Było dużo sympatycznego gadania, porad, kupa smiechu, odsłuch sprzętu audio.... - naprawdę to co tygrysy lubia najbardziej - no może poza Warką STRONG
Czekam na foty i pozdrawiam wszystkich klubowiczów - zwłaszcza tych ze zlotu - przepraszam ,że nie ze wszystkimi udało mi sie pogadać - BYŁO ZA MAŁO CZASU.
Fajnie ,że wpadł po dłuzszej przerwie Krzysiek Diackon i KAZAK , dawno sie tez nie widziałem ze Speederkiem, Diecerem, Qlogickiem i z wieloma innymi - ponażekaliśmy sobie trochę na zony BYŁO fajnie - do nastepnego...

... bylo rzeczywiscie bardzo sympatycznie i milo choc zimno, milo bylo poznac osobiscie osoby znane tylko z nikow , mam nadzieje ze niedlugo gzies bedzie mozna zobaczyc zdjecia - chcialbym zobaczyc jak wypadl moj samochodzik ktory PZU jeszcze pare dni temu przeznaczylo do kasacji
pozdrawiam wszystkich goraco

a na stepny zlocik bedzie 29 lutego dopiero za miesiac niespodziewalem sie ze bedzie az 12 esperakow. Latem pod M1 tyle nieprzyjezdzalo

A-M nie przedstawiłes mi się xywką kiedy sie witaliśmy więc jesli możesz to powiedz mi do cholery jak wyglądałeś ??

przystojny dobrze zbudowany blondyn

grubas od drugiego bialego espero
a ty bo mi sie prawie wszyscy pomieszali

ehhhh zazdroszce Wam chlopaki takich spotkan- ostatnio w sobote bylem na spocie klubu FSO, chcialem zobazcyc kto przyjezda i pogadalem z nimi chwile ale nie zamierzam do nich wstepowac mimo ze posiadam tez poloneza

Ja przyjechałem jako jeden z pierwszych i pomyliłem Twojego Esperaka z Esperakiem Speederka (ten drugi biały) - miałem potargana fryzurę

Cytat:
ehhhh zazdroszce Wam chlopaki takich spotkan- ostatnio w sobote bylem na spocie klubu FSO, chcialem zobazcyc kto przyjezda i pogadalem z nimi chwile ale nie zamierzam do nich wstepowac mimo ze posiadam tez poloneza

Spokojnie Piotrus na zlociku ogolnopolskim damy czadu i odbijesz sobie spodkania za wszytkie czasy

A-M ile dałes za swoje felaski????
Sa całkiem fajne....

A ja mam takie same felgi jak A-M tylko, ze teraz w kanale leza. Baaardzo ladne, takie najladniej w Esperaku wygladaja

Zdjecia wysylam Lukaszowi, wrzuci je na swoj serwer, bo na rebublice to dlugo ich nie poogladacie. Niestety nie mialem statywu i duzo zdjec jest albo nie ostrych, albo ma inne mankamenty

Cytat:
2004-01-25 23:24:19, QLogic pisze:
A ja mam takie same felgi jak A-M tylko, ze teraz w kanale leza. Baaardzo ladne, takie najladniej w Esperaku wygladaja

Zdjecia wysylam Lukaszowi, wrzuci je na swoj serwer, bo na rebublice to dlugo ich nie poogladacie. Niestety nie mialem statywu i duzo zdjec jest albo nie ostrych, albo ma inne mankamenty

Qlogic - gdzie, za ile i dlaczego tak drogo??

wlasnie gdzie i za ile bo tego z takimi kupilem a mam drugiego do ktorego tez bym takie chcial
wiec QLogic jakbys byl tak mily to zdradz ten sekret

Poprzednio jezdzily z Polo, jeszcze maja deielki VW, natomiast dalem za komplet 200zl bo sa troche porysowane i od czlowieka, dla ktorego pieniadze nie mialy takiego znaczenia

Czy ten człowiek ma jeszcze jakieś felaski na zbyciu??

Cytat:
Poprzednio jezdzily z Polo, jeszcze maja deielki VW, natomiast dalem za komplet 200zl bo sa troche porysowane i od czlowieka, dla ktorego pieniadze nie mialy takiego znaczenia

To sie nazywa miec szczescie

He he Adminek dostal fele za friko...

Cytat:
2004-01-25 23:24:19, QLogic pisze:
... Niestety nie mialem statywu i duzo zdjec jest albo nie ostrych, albo ma inne mankamenty

A u mnie w autku z tyłu, na kanapie leżały 2 statywy, o których przywiezienie prosił mnie Ł. Gajer
A tak Cię QLogic podziwiałem - myśląc sobie "twardziel, foty z długim czasem naświetlania bez statywu macha, pewnie niekiepski aparacik"
A teraz wszystko się wyjaśniło

He he, a ja sobie myslalem, ze kurde dawno nie pilem tak lapy mi sie trzesly, jedno zdjecie po kilka razy robilem... A aparacik to taki sredniaczek 4MP

no to czytam ze zajefajnie bylo pogratulowac

a gdzie sa zdjecia z grudniowego zlotu