Nie wchodzi trujka pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewiem co się dzieje niechce wyłapywać trujki pierw muszę przeżucać pare razy na czwurke i tak kombinować z biegamibo jak sie bezpośrednio na trujke to jest opur inie wejdźe a jak się na siłe wrzuca to aż charczy i tak nie wiejdzie i że by weszła trza kombinowaćz biegami pomocy co to morze być POZDRAWIAM DAN.

nie panikuj to padl lacznik.tgzw,lizak.wymien go i po klopocie

A DROGI JEST TEN LIZAK TO TEN KTURY JEST POD AUTEM ten co łoczy skrzynie z drąrzkiem .dzięki pozdro

Też obstawiałbym lizaczek
Pozdrawiam
Andrzej

ale lizak jest nowy i dobry sprawdzałem
nie rozkręzałem ale sprawdziłem
pozdro dan

Cytat:
2003-12-20 19:51:32, DAN89 pisze:
ale lizak jest nowy i dobry sprawdzałem
nie rozkręzałem ale sprawdziłem
pozdro dan

czyli na oko
oblookałeś a ja ci powiem że tulejki w nim sie wyrobiły i jest do wywalenia chyba ze urwała ci sie jedna z poduszek pod skrzynią

A ja proponowałbym sparwdzić synchronizator na 3

trÓjka

a próbowałeś regulacji lewarka w kabinie?? po prawej stronie stronie są dwie śruby ósemki, jak je poluzujesz, to możesz przesuwać mechanizm lewarka. może akurat to nic w skrzynii...

Cytat:
2003-12-20 22:19:02, ZoLt4R pisze:
trÓjka

i czwÓrka- bo czworo. Jak widac- polska jezyk- trudna jezyk.
Przypomina mi sie pewna piosenka ktorej fragment puszczano w radiowej Trojce jako wstep do konkursu 'mistrz ortografii polskiej". A slowa brzmialy mniej wiecej tak:

"Gdy zakochany wiersz pisalem do dziewczyny- na bladą kartkę nie jedna spadla łza. I co zyskałem? Odpowiedz pełną drwiny: " Że slowo 'kocham' to sie pisze przez 'CH' "

Osobiscie staram sie krzaczkow w necie nie uzywac, ale pisanie 'trujka', 'wachacz' 'cholowac' czy 'chamulce' po prostu nieco mnei drazni.