Auto SAMAELA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieszczam fotki - były robione w totalnej ciemnosci !!!!!
Slatego za bardzo nie wiedziałem co fotografowuje.
Ale wyszło przyjemnie !!

Autoooooo

Świetne okrągłe zegary dodatkowe, zrób coś natomiast z tą dziurą po obrotku. Paskudnie to wygląda. Na glebę go polecam. Ogólnie WIELE przed Tobą. Widzę że autko miało remont blachy, ale chyba ponownie go wymaga. Pozdrawiam

Ta dziura bedzie zakryta zaslepka, tylko ze gdzies w piwnicznych kazamatach mi zaginela i trzeba odwalic kupe gratow , co do blach to sa w takim stanie w jakim go kupilem (600zł) i beda robione w lecie, co do zawiesznia to najpierw musze sobie zakupic felgi i dopiero do nich zglebie zawieszenie...
Narazie wszystko przedemna...

W planach jest wiecej dodatkowych wskaznikow, jednak trudno znalezc zegarki vdo takie aby stylistycznie pasowaly do reszty. Szukam amperomierza ktory by pasowal do tych co mam, jak ktos ma na sprzedarz niech da cynk

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-12-25 23:16:06 ]

Zegary naprawde fajne, ale az sie prosi zeby w miejscu znaczka Abarth byl jeszcze jeden budzik..

fajne wskazniki, ale co to sie stalo na tej kierownicy i czesciowo na desce??? to snieg jest???? czy masz taki burdel w aucie??? ))
kolektor wydechowy od gsi??? czules poprawe jak go zmieniles??? nie ma gazu widze. ile ci pali????
pozdrowki

hehe to na kierownicy to szron zdrapany z szyby jak bym wiedzial ze CzuCzu bedzie mi auto fotografowal to bym sie bardziej przylozyl

A po zalozeniu kolektora autko stalo sie bardziej elastyczne i mniej sie dlawi przy nierozgrzanym silniku, a pali mi w trasie ok 8,3 -8,5 litra, a w miescie to nawet nie wiem ale napewno 10-12l

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-12-26 01:40:25 ]

Ładnie wypolerowałeś sobie dekiel. Mi tak nie wyszło . Możesz zdradzić swoją technikę ? Bo błyszczy sie jak psu jajca
Co do Fiacika to widać że zadbany jak narazie dużo zmian nie ma ale myśle że się to zmieni.
Co do wskaźników to najlepiej szukać na conrad.pl

pozdrawiam i czekamy na dalsze modyfikacje