Jutro opłatek rajdowy na lotnisku...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro opłatek rajdowy na lotnisku zaczyna się o godzine 12:00 czy ktos z klubowiczów sie tam jutro wybiera?? ja na 100% nie jadę kaszlem, prezej się z kims zabiorę.

Dobra deklarowac się kto będzie a kto nie

ja bede na zajezdni na krecoile F&F takze nie wiem pewnie raczej nie no chyba ze oplatek przyjedzie na zajezdnie

Ja bede ale nie obraź się Gadzio nie podwioze cie bo mi się to wogule nie opłaca a tak poza tym ja też nie przyjede malcem.

Cytat:
2003-12-20 18:02:48, kalinek pisze:
Ja bede ale nie obraź się Gadzio nie podwioze cie bo mi się to wogule nie opłaca a tak poza tym ja też nie przyjede malcem.

hehe spoko nie miałem na myśli nikogo z Krakowa
Mam nadzieje że chłopaki ode mnie się wybiora jutro więc i ja pojadę

hehe jutro a właściwie to dzisiaj rajdówki kategorycznie na bok, czas zasiąśc w coś wygodnego cichego i mało awaryjnego

no niestety ja kontynuje swoja chorobe dlatego zycze wszytkim wesolych swiąt!!! gadzio to bie szczegulnie bo przeciez po 4 latach pierwszy raz niepodziele sie z toba oplatkiem dlatego juz teraz zycze ci subary (i dupy na maxa)

Cytat:
2003-12-21 01:24:10, bartek-bujak pisze:
no niestety ja kontynuje swoja chorobe dlatego zycze wszytkim wesolych swiąt!!! gadzio to bie szczegulnie bo przeciez po 4 latach pierwszy raz niepodziele sie z toba oplatkiem dlatego juz teraz zycze ci subary (i dupy na maxa)

hehe dzięki Bartek i wzajemnie chcialem też wszyztkim życzyć wesołych świat bo nie wiadomo czy z niektórymi w tym roku się jeszcze zobaczę

Wesołych i spokojnych Świąt, ślicznej zielonej choinki, wielu
pysznych potraw wigilijnych, udanej zabawy sylwestrowej, samych dobrych toastów, pysznego picia, wiele radości, i nadziei, wiele czasu na przyjemności, porzucenia nałogu(dla palących,piwoszów,maniaków),pomyślnej sesji i ukończenia studióww planowanym terminie (dla tych co na studiach), mniej kłopotów, wielu przyjaciół no i oczywiscie lepszego sezonu 2004!!!!!!!

i wiele wiele innych

ja zycze wam wszystkim tego wszystkiego co wszyscy

Wszystkiego Naj... Dla Wszystkich Klubowiczów i Reszty
pozdrO.

dolaczam sie i wszyskim zycze wszystkiego najlepszego na swieta udanego sylfka i gumowych drzew

nowych bezawaryjnych rajdówek i treningówek wam życzę w nowym 2004 roku

Życze wam wszystkiego najlepszego, fur o jakich marzycie (sobie tez tego zycze) i "niech koła się kręcą a drzewa umykają bokiem". Pozdrawiam

ja życze każdemu żeby zrobili licencje (ci co chcą a jeszcze jej nie mają) i żeby auta WRC powróciły na loklane trasy rajdowe a poza tym wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku

ja sie ograniczam wiec zyczenia odemnie sa ty

Wesolych Swiat

Co tu dużo mówić, ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT, NIE OBŻERAĆ SIĘ ZA BARDZO, I DOBRZE BAWIĆ W SYLWESTRA!!!

Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia przede wszystkim spokojnych, pełnych ciepła chwil oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2004 Roku niech się spełnią największe marzenia.

Wszystkim życze wesołych i spokojnych Świąt w gronie rodzinnym, trzeba to jakos przebolec, aby juz w sobote z klubowiczami sie spotkac.

A tak na marginesie to sprawdzcie czy Wasze rajdowki o polnocy przemowia ludzkim glosem.