MotoNews.pl
12Pytanie do tych co mają naklejki klubowe:))) (34243/0) - PT

Pytanie do tych co mają naklejki klubowe:)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam)) sorka za to że robie oddzielny temat ale do tamtego pewnie nikt juz nie patrzy))
Mam pytanko, dostałęm w niedziele naklejki, nakleiłem ładnie ( choć z jedną był problem) I teraz pytanie. Jak zachowują sie te naklejki na deszczu, mrozie itp, wytrzyma to czy najlepiej jej jeszcze czymś zabezpieczyć bo szkodabyłoby jakby się odrazu skopały((

warunki atmosferyczne nie mają na nie żadnego wpływu.

W sumei to nie mam klubowych ale naklejałem ich wiele.

Bardzo dużo zalezy od folii - nie wie mna jakiej robione sa naklejki ff ale te które ja mialem i naklejałem barryemu dobrze sie trzymały.
Przed zlotem w kraku zdzierał je dobre 25 minut zanim po mnie przyjechał.

Z doswiadczenia wiem że wytrzymaja duzo w koncu naklejać sie powinno na mokrym i stopniowo usuwac wode.
Koledze naklejałem rok temu naklejke naszego klubu jak było - 5 stopni i snieg sypał i lato przetrzymało jak nowka jest.

Niestety zawiodlem sie co do folii chromowanej - wiązałem z nią wiele rzeczy a tu dupa - nei nadaje się. naklejaj i nic nie bój chyba ze jestes maniakiem to połóz warstwe lakieru bezbarwnego na całe auto - najlepiej 2 i napewno nikt nie zedrze

A najlepiej aerografem popros o namalowanie

ja narazie nie mam jeszcze naklejek ale muj kumpel z osiedla ma(andrut) i jeździ na nich już troche czasu tak więc nic sie z nimi nie dzieje ...narazie

dostalem wczoraj naklejki i cao zauwazylem.
Otorz nie wsyztskie literki trzymaja sie tej foli. Czy jest na to jakis patent, np lekko je podgrzac...np zelazkiem przez jakas szmate,zeby klej zatrybil?

Nie zawsze trzyma się transfer naklejki, dlatego trzeba powoli i ostrożnie to wszsytko odklejać. Klej trzymający naklejki po prostu jest mocniejszy niż klej na transferze..a po to żeby się to trzymało na blasze.

No własnie mi sie nakleiło "The Fiat and he Furoius" i musiałem robić doklejanke hehe fiat i on wściekły

Cytat:
2003-12-23 10:52:12, MCQUEEN pisze:
hehe fiat i on wściekły

Dobre dobre... Ja bym tak zostawił