Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-12-22 23:12:11 Witam ![]() ![]() Mam pytanko, dostałęm w niedziele naklejki, nakleiłem ładnie ( choć z jedną był problem ![]() ![]() |
![]() MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-12-22 23:13:14 warunki atmosferyczne nie mają na nie żadnego wpływu. |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-12-22 23:42:05 W sumei to nie mam klubowych ale naklejałem ich wiele.
Bardzo dużo zalezy od folii - nie wie mna jakiej robione sa naklejki ff ale te które ja mialem i naklejałem barryemu dobrze sie trzymały. Przed zlotem w kraku zdzierał je dobre 25 minut zanim po mnie przyjechał. Z doswiadczenia wiem że wytrzymaja duzo w koncu naklejać sie powinno na mokrym i stopniowo usuwac wode. Koledze naklejałem rok temu naklejke naszego klubu jak było - 5 stopni i snieg sypał i lato przetrzymało jak nowka jest. Niestety zawiodlem sie co do folii chromowanej - wiązałem z nią wiele rzeczy a tu dupa - nei nadaje się. naklejaj i nic nie bój chyba ze jestes maniakiem to połóz warstwe lakieru bezbarwnego na całe auto - najlepiej 2 i napewno nikt nie zedrze ![]() A najlepiej aerografem popros o namalowanie ![]() |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-12-23 09:30:33 Nie zawsze trzyma się transfer naklejki, dlatego trzeba powoli i ostrożnie to wszsytko odklejać. Klej trzymający naklejki po prostu jest mocniejszy niż klej na transferze..a po to żeby się to trzymało na blasze.
|
![]() MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-12-23 10:52:12 No własnie mi sie nakleiło "The Fiat and he Furoius" i musiałem robić doklejanke ![]() ![]() |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2003-12-23 13:58:43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |