Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-12-22 00:23:18 http://www.autogargas4x4.prv.pl/
spokojnie takie rzeczy już robiliśmy w takich autach jak 124 abarth cabrio więc zajżyj tam jesteśmy otwarci na propozycje dysponujemy własną lawetą |
![]() Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2003-12-22 11:07:56 a to widze ze kaza praktykowales tez za oceanem w Ontario w Kanadzie ![]() |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2003-12-22 12:28:06 witam. ja jestem z podkarpacia ![]() pozdrawiam i jeszcze musze dodac ze sam sciagalem graty z malucha, tapicerki, zderzaki itd. |
![]() P4W3L F&F Wolny Słuchacz :) 850 TC okolice Lubania | 2003-12-22 13:05:32
no to wlasnie ktos kogo potrzebuje ![]() FACHOWIEC ![]() poprosze o namiary na prv i dziekuje bardzo za cynk ps - spodziewam sie ze trzeba samamy sie naganiac i napracowac ![]() |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-12-22 13:10:59 ja własnie robie bude do 126 od podstaw..wszytkie błotniki, podłoga, pas przedni, progi nowe...do tego wspawanie klatki, obspawanie nadwozia, odciazenie nadwozia, wstawienie zastrzałów do przedniego zawieszenia, rozłozenie srodka,( rozbrojenie), a przede wszystkim z wymalowaniem osobno klatki, oraz nadwozia na zewnatrz i wewnatrz, bez materiałów i blach...mam zapłacic ok 1000-1200pln...i wydaje mi sie ze przy cenie jaka zapłacil za robocizna Dejta..jest cena wrecz super atrakcyjna...a musze powiedziec ze gosciu zna sie narzeczy..robie u niego tez teraz mojego 3p tez od podstaw.....wział za niego 3500 tys..ale samochod jest jak nowy....zreszta zobaczcie na fotach;]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-12-22 14:55:15 ] |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-12-22 14:58:40 a tak BTW rewelacja te 131...i te ogromniaste Hella..ufff....respect;] |
![]() yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2003-12-22 15:33:50 Qba: A gdzie masz takiego machera?? Ja wlasnie jutro i po swietach bede rozbieral 127 z zamiarem zrobienia nadwozia do sportu (amatorskiego), ma mi to zrobic kumpel ze znajomym blacharzem, ale jakby sie znalazl ktos kto robi to nie pierwszy raz i do tego tanio, to bym walil do niego jak w dym. Jakby jeszcze klatke zrobil to w ogole spelnienie marzen i temat na wigilijna opowiesc ![]() |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-12-22 15:51:51
w Rzeszowie....koles naprawde robi to konkretnie...zreszta budowa samochodu od podstaw to dla niego nie pierwszy chleb....dla mnie zbudował juz 2 128 3p od zera...jesli interesuje cie wiecej zdjec z odbudowy to chcetnie ci pokaze i sam ocenisz jakosc i starannosc wykonania....prawde mowic był to jedyny gosc który podja sie zrobienia 128 3p od podstaw za kase ponizej 8 tysiecy złotych..a jak widac koszt odbudowy zamkna mi sie w ok 4000 z kosztami lakieru, lakierowania i ...złozenia wszystkiego do kupy!!!...czyli zawieszenia, silnika i wnetrza!.... co jest naprawde dobra cena....a nie wilu podejmuje sie grzebania w samochodach w ktorych balchy trzeba dorabiac.... przeslij mi na priva wiecej szczegółow cio i jak ma wygladac..a ja pogadam z nim i powiem ci ile by to kosztowało...ceny ma naprawde swietne...fakt ze dla mnie robił po naprawde dobrej znajomosc..tak wiec musisz doliczyc do tego jakies 20% wiecej..ale w twoim przypadku gdzie blachy mozna jesczze kupic....cena i tak bedzie dobra... a z Tarnowa do rzeszowa masz rzut Beretem;] pozdr |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-12-22 15:52:51 a tak BTW...to członkowie f&F maja u tego pana kozystniejsze ceny niz inni ![]() ![]() |
![]() yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2003-12-22 16:32:30 Wielkie dzieki, napisalem juz na priv. |
![]() kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-12-23 21:57:40 haha musze was rozczarować te autka są istotnie zza oceanu nie robiliśmy ich tu w Polsce gromadziliśmy części odrestaurowania dokonuje mój wujek w USA On sie tym od zawsze zajmuje i tylko włochami sie zajmuje fotki tylko mają obrazować ,że coś takiego również robimy , kiedyś robiliśmy blacharke i lakierowanie w 124 cabrio ale niestety to juz dosc kilka latek temu fotek niestety nie mam (był czerwony) oraz kilka starych spiderów (alf), ale musicie przyznać że te na fotkach istotnie z sercem sa zrobione mam jeszcze kilka innych fotek w domu to co wujek przysyłał , co naprawiali tylko skanera nie mam ale były tam np 124 cabrio z błotnikami z 911 turbo itp ciekawe maszyny |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2003-12-23 23:55:23 no qba musze powiedziec ze autko jest konkret... przyznam ze facet wie co robi. szukajac kolesia ktory zrobi mi malucha zauwazylem tylko jeden problem: mianowicie nie kazdy chce sie tego podejmowac. nie mialem zadnych znajomych wsrod tych macherow, wiec musialem sie uzerac ze wszystkimi co mi cos robili( paradoks przeciez im place!!!). szkoda ze wczesniej nie wiedzialem o twoim lakierniku, choc nie twierdze ze moj bobik jest zle zrobiny, naprawde solidnie wszystko zostalo wykonane( oprocz podlogi bo za to nie placilem ![]() pozdrawiam |