Omega - karetką

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj około 11.00 moja omega "robiła" jako karetka pogotowia ,pędząc przez miasto czasem 160 kmh i wiąząc rodzącą kobietę do szpitala.
Tymbardziej dla mnie wstrząsające zdarzenie, gdyż kobietą tą była moja żona. Po około 30 min od przywiezienia na porodówkę urodziła mi się córeczka. Chcieliśmy , aby dziecina przyszła na świat po Sylwestrze , jednak ona widocznie chciała zdąrzyć na imprezę i wyszła 11dni wcześniej.
Wybaczcie , że może zaśmiecam forum , ale nie potrafię w tej chwili myśleć o niczym innym a sam w domu nie potrafię sobie znalezć miejsca. Musiałem to napisać.

Od ok. 8 godz. szczęśliwy tata

Robert

Robertho gratuluję Ci z całego serca

Robert i ja gratuluję, sam posiadam coreczkę co prawda 4,5 roku, ale zaliczyła już dwa zloty, podobnie jak młodszy synek. Niech ci rośnie zdrowo i niebawem zastąpi cię za kierownicą kultowej Omesi , żeby tatuś mógł spokojnie osuszyć browarek na np XXVIII LOB PARTY

GRATULACJE GRATULACJE.

Gratulacje , ja moja omesie szykuje na koniec lipca
Pozdrawiam wszystkich ojców
DanDan

Gratulacje ! ! !

Moja biała bądź co bądź Omega robiła za karetkę rok i miesiąc i dzień temu, ale nie musieliśmy się tak śpieczyć. W szpitalu byliśmy na drugą, a córcia się urodziła o czwartej. W nocy oczywiście

GRATULUJE

Gratulacje Robert.!!!

witam

gratuluje córy

pozdrawiam

Gratulacje,

Dokładnie 2,5 miesiąca temu wiedziałem co czujesz, pedzilem do szpitala (z ojcem) aby po 8 godz powitac przeslicznego synka.

gratulacje !!! super wykonane zadanie w skali na 10-10

I gratulacje raz jeszcze

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właściciele Bestii E-270 robią tylko córki
Pozdrowienie dla dzielnej małżonki!!!!!!!!!!!!!

Happy New Year!!!!!!!!!!!!

Dzięki bardzo za gratulacje , już trochę ochłonąłem.
Teraz przygotowuję niezbędne akcesoria dla małej bo 2 stycznia mają być już w domu.
Trochę jestem zawiedziony gdyż nie wypowiedziała jeszcze "tata" , choć dokładnie mi się przyglądała.
Pozdrawiam
Robert

GRATULACJE !!!!!

pozdrowienia dla Ciebie, żonki i najmłodszej z grona LOB !!!
Sagittario

Witam;
No,no widze że grono LOB sie powiększa i oby tak dalej no oczywiście GRATULACJE!!!!

A mnie taka jazda czeka juz niebawem

Gratulacje, niech rożnie zdrowo. Janusz ma racje za niedługo będziesz mógł sobie browarka wysączyć eedziesz mioał zmienniczke pozdrawiam