Opinia n/t Szlifu wału korbowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Postanowiłem dzisiaj wyjaśnić do końca sprawę z wałem .
Pisze to w nowym temacie bo jak w tym poleca bluzgi to żal zamykać tamten chyba że koniu zdecyduje inaczej to może scalić.

Więc stwierdziłem że taki Mistrz jak ten co robił mi szlif na pewno podoła wyzwaniu i wyjaśni sprawę.
Foto wału :

I opinia nr 1 :

„Źle złożony silnik – było przyjechać i upewnić się że został złożony ok.”

jak przypomniałem że przecież byliśmy dwa razy to :
Opinia nr2 :
"Wał wykonany przez FSM był zbyt miękki"

Normalnie masakra facet siedzi tyle lat w tym fachu i nic.
Nie przyznaje sie do winy powiedział ze wał sobie mogę wyrzucić i przynieść używkę to mi może zrobić szlif za kasę !!!!
Jednym słowem olewka klienta.

Słyszeliście kiedyś o zbyt miękkim wale ????

To co kurwa może dwa rodzaje sa w malcu jeden miękki drugi normalny czy jak paranoja!!! gość wzioł kase i olewa wszystko trzeba mu narobić i podać w obieg to co zrobił ja po tym nawet bym mu chyba śruby do przykrecenia nie zostawił "FACHOWIEC"

Faktycznie byl zbyt miekki zeby pracowac bez smarowania :>
Moze powinien panewki z brazu zrobic ?

a niech sie kurwa dziad pierdoli

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-12-24 15:56:59 ]

Na mój gust to troszeczke przegięcie ze strony szlifierza!! Ale skoro dał już dupy i sie nie chce do tego przyznać to może najwyższa pora narobić dymu koło całej sprawy?? Może jakiś rzeczoznawca by w tym pomógł?? Jego opina może być wiążąca!!

Rzeczoznawca na woj . podkarpackie jest on .
Drugi chyba w Krosnie ale nie jestem pewien !!!!

to on jest rzeczoznawcą i takie pierdoły wciska?to isc do cechu i narobic mu bydła zeby mu odebrali pozwolenie.zawsze jak nie pomoze to mu mozesz wbic ten wal w szybe jego samochodu zeby nie zapomnial

jak sie jest monopolista na takie uslugi w naszym regionie to sobie moze pozwolic na olewanie drobnej klienteli bo wieksza kase zdziera jak ktos mu da cos konkretnego do roboty, a jak poczuje kase to robi pozadnie

i to niezly dupek dalem mu do roboty blok za 380zł a ten sie krzywil i zwlekal jakbym mu cos dal do zrobienia za 10zł i mu by sie nie chcialo, a i tak na dodatek zjebal, nieznacznie ale zawsze cos

C-4 :>:>:>
HERE COMES THE PAIN!!!! :>
nauczy uja porzadku :>

ja bym tego tak nie zostawil, przez tego chu..... musisz sie maluszka pozbyc jak sie nie da po dobroci to sila, to tak niemoze byc zeby taki partacz bral sie za cos czego nie potrafi , ale mnie wkur......

To ten [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] [Autocenzura] Specjalista

Samael... Proszę o nie wykorzystywanie moich skanów bez mojej zgody

a te wizytowke to mi Pawel dal ososbiscie

Koxx... prosze nie skanowac moich materialow bez mojej zgody