Zimoweczki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to chyba przyszla nam zima (przynajmniej na polnocy), jakie kapcie zarzuciliscie na kola? ja jezdze trzeci sezon na stomilach 175/70/13 i nienarzekam. calkiem sympatycznie sie kupejka prowadzi, przyzwoicie hamuje, a i pod gorke nie mam problemow jak jest osniezona.

ja natomiast pomykam na nalewkach i teraz 2 musze sobie kupic bo tylne wygladaja prawie jak slicki po 4 sezonach (2 zimy ,2 lata) i tez nienazekam a za ta cene to co sezon moge wymieniac . a co do zimy to za 2 dni ma byc +7 i koniec ze sniegiem (nareszcie)

Ja tam męcze Kormorany Winter S100... Fajne oponki, dobrze zbierają

Dobre są też Barumy. Model Polaris 2

Cytat:
2003-12-23 23:00:08, Nsunny pisze:
... a co do zimy to za 2 dni ma byc +7 i koniec ze sniegiem (nareszcie)

dobrze by bylo bo przyszly lekkie mrozy, a mnie zaczely zamarzac drzwi, tzn. central.. heh no i musze wsiadac od strony pasazera do samochodu, bo po tej stronie jako tako dziala...
zimie mowimy stanowcze nie !!!

No musze powiedziec ze na poludniu jeszcze nie było powaznych objawów zimy w postaci obfitych opadow sniegu no moze poza Zakopanem . Ja mam jakies niemieckie bieznikowane zimówki nie pamietam marki , na nich kupiłem B12 i jeszcze nie miałem okazji ich przetestowac na "prawdziwym "sniegu bo to pierwsza zima z tym wózkiem. Rozmiar 185/60 R14 ,troche sobie huczą i nie spodziewał bym sie po nich niczego nadzwyczajnego bo bieznik juz do największych nie nalezy

No odnosnie WLKP to troszke sniegu jest i przymrozku...ale to wystarczy zeby sie recznym pobawic Ja jezdrze na jakis wielosezonowych oponkach, nazwy nie pamietam. Nie zmienialem ich od kupna auta ale teraz bedzie trzeba o tym pomyslec. Rozmiarowo sa to 185/60 R14...moze wlasnie dzis pod choinke sunny dostanie w prezencie zimowe oponki