| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2003-12-29 19:02:29 Mam rozbite autko i kończy mi się OC.
Jestem zielony w przepisach i mam pytanie:co jak nie przedłuże OC?Czy jak jakiś koleś kupi powiedzmy te auto ode mnie i będzie chciał je zrobić to czy ja będe miał później jakieś problemy przez to że nie kontynuowałem płacenia OC?Czy powiedzmy jak będe chciał zezłomować auto to coś się bedą czepiać że nie płaciłem OC?.Co w przypadku gdy sam chciałbym takie auto zrobić tylko skończyło mi się OC? Jak później będe chciał zapłacić to dostane po dupie za przerwe w płaceniu?Jak najlepiej skończyć żywot autka, jakieś niekonwencjonalne sposoby złomowania?bo nie chce mi się płacić fajfusom za złomowanie. Troszke tych pytań ale jestem zielony w tej materii |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-12-29 20:31:53 Idź do ubezpieczyciela i zamroź umowe na czas nei dłuzszy niz 12 mcy - jako powód remont skasowanego auta !!!!
|
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2003-12-29 22:35:57 nie ma zadnego problemu, wystarczy ze zglosisz im ze nie chcesz kontynuowac u nich ubezpieczenia, znizek nie tracisz, zrobisz auto to sobie ubezpieczysz |