| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr-ek | 2003-12-27 14:12:05 Na forum FSO trafiłem na podsumowanie roku (pod każdym względem nie tylko samochodowym, ale z pominięciem politycznych). Zainteresowani? No to CZAS... START! |
piotr-ek | 2003-12-28 09:15:57
To taka mała dygresja do Twojej firmy
A byłem. Na początku lipca bawiłem tamże przez tydzień na szkoleniu. I postraszę Cię - wszystko wskazuje na to, że w styczniu również będę |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-12-28 09:37:20
Niestety to juz przeszłość
Nie martw się, to ,że dotsałem dobrą ocenę pracowniczą nie oznacza ,że napewno dostane podwyżkę, w mojej firmię jest jak w większości firm - prędzej się pochlastają niż Ci dadzą wiekszą kasę - fakt ,że teraz jest nikła szansa, ale tylko nikła |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2003-12-28 09:43:18 Praca - też awans, ale większej pensji z tego tego niet, tak więc poważna osoba, na poważnym stanowisku za niepoważne pieniądze.
Też kupiłem cudownego Esperaczka w tym roku. Zamieszkałem we własnym mieszkanku... Ale ogólnie froostrata, kasy mało, wszystko to o kant dupy potłuc... A w Totka nie gram, bo to jest tzw. podatek od marzeń. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-12-28 09:53:48 aaa warto tu dodać ,że ocena pracownicza w mojej firmie nie jest fikcją - to chyba żadkość.
W tym roku jedna osoba po ocenie pracowniczej wyleci z firmy, a klika zostało nominowanych do podwyżki. |
piotr-ek | 2003-12-28 10:05:14
No patrz pan jak się ta Warszawa od lipca br. zmieniła. W lipcu jeszcze widziałem takowe - wprawdzie nie w centrum, ale fakt, że były. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-12-28 10:21:43
GDZIE ??????!!!!!!! ADRESY I KONTAKTY - NATYCHMIAST !!!!! |
piotr-ek | 2003-12-28 10:34:42 Patrząc od Sierpińskiego 1a (tam mieszkałem) - w kierunku centrum na pierwszej czy drugiej przecznicy na rogu stała N126 z zastrupiankami. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-12-28 13:07:52 Od polowy wakacji naliczone 1,6 tys km na rowerku. Jak na jako takie przygotowanie na nastepny rok - mysle, nie jest zle. Tym bardziej, ze ostatnio nie bylo czasu na rower (pisze te slowa w stroju kolarskim bo slonce swieci i zaraz sie wybieram Sezon samochodowy. No coz. Wahacz, wydech, pasek rozrzadu, nowe felgi i opony na zime. Kilka razy zmiana oleju (raz, pozniej pasek, i znow mnie czeka). Chyba nic wiecej sie nie stalo... aha, akumulator nowy. Zycie prywatne... jest ok, w sumie nie mam sie z czego cieszyc, ale byc moze wkrotce.. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-12-29 08:22:42 Panowie - nic się u Was nie działo przez cały rok????? |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-12-29 08:53:46 Piotrek... wydaje mi sie ze te zapiekanki dalej tam sa...
Moj rok ? Z powaznych rzeczy to... nauczylem sie w koncu bez oporow rozmawiac po angielsku.. co w moim przeswiadczeniu jest dosc pozytywne Spotkalem kilka bardzo bardzo fajnych osob i mysle ze znajomosc z nimi bedzie sama przyjemnoscia... Szkola... od wrzesnia nie wiem co to jest Kasa to jak zwykle kazdy Polak - nazekam - ale w sumie moglo by byc mniej kolorowo wiec sie ciesze z tego co mialem Najwazniejsza rzecz jaka przytrafila mi sie w tym roku ? Generalnie nikomu nie zrobilem krzywdy... bylem grzeczny a prezentow nie dostalem... OT CO |
wrolo espero 1.5 GLX Wrocław | 2003-12-29 11:34:34 Ja rzuciłem palenie. Z dnia na dzień. Bez żadnego wspomagania. Wytrzymałem równo rok, więc mam nadzieję, że już nigdy nie wrócę.
Wrolo |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-12-29 15:11:52 Podsumowanie roku, hmm ?? Jak zawsze - coraz lepiej W tym roku zakupiłem esperaczka (uważam, że baaardzo udany zakup, patrząc z perspektywy autek używanych Poza tym rozwijają się moje sprawy "mieszkaniowe" i mam skrytą nadzieję, że już niebawem wszystko doprowadzę do stanu... o jakim marzę Generalnie jedna rzecz nie daje mi spokoju i choć wszystko w życiu udaje mi się świetnie, to (jak mawiają moi znajomi) "mam szczęście do pieniędzy, kosztem pecha do kobiet Nie jest to może tragedia plany na rok przyszły mam tak szeroko zakrojone, że szkoda czasu by o nich pisać - nie chcę Was zanudzić Korzystając z okazji życzę Wam Wszystkim spełnienia marzeń (w każdym aspekcie życia) i oby nowy 2004 rok, przyniósł z sobą jedynie miłe i radosne chwile a żadnych z którymi trzeba by się w jakikolwiek sposób borykać Pozdrawiam - Speed R |
piotr-ek | 2003-12-29 15:33:01
W lipcu były, ale zastrupianki jak zastrupianki - punkt sprzedaży był odjazdowy |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-12-29 15:38:24
Piotrek BŁAGAM nie uzywaj nazwy "zastrupianki" bo mi sie obiad COFA |