| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-12-24 01:22:51 Dzisiaj ok.16.00 jakiś „NN” imbecyl przypierd...ił mi na pustym prawie parkingu w bok auta powodując destrukcję części przedniego błotnika i drzwi kierowcy P.S. Oczywiście mimo, że stałem teoretycznie w baaardzo bezpiecznym i absolutnie niekolizyjnym miejscu w dodatku między dwoma budynkami z których okiem wygląda normalnie z 500 ludzi...auto mam zniszczone a nikt nic nie wie, nie widział, nie słyszał !!!...hmmm kogoś poproszę o pomoc we wklejeniu fotek /chociaż nienajlepsze bo ciemno ale są/ |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-12-24 01:31:22 No to kumasz ten ból dokładnie!!...człowiek staje na głowie żeby autko utrzymać w jak najlepszym stanie mimo cieńkiego czasem budżetu, a tu jakiś poje....s walnie w Ciebie i pojedzie sobie dalej |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2003-12-24 01:33:15 aLbo podstawic sie komus tym rozwalonym bokiem tak umiejetnie i bys zrobil z ubezpieczenia |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-12-24 01:42:02 No kurcze. Pech okrutny. Jak sobie przypomnę niedawne zdjęcia twojego samochodu (piękny nowy lakier) i czytam co się teraz stało to aż mi się chce wyć razem z tobą P.S. Prześlij mi zdjęcia na maila z profilu to je wrzucę. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2003-12-24 11:06:53 Ja jestem za rozwiązaniem, aby urwać łeb i nasrać w szyje |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-12-24 23:16:37 Naprawdę bardzo, bardzo współczuję To niestety taki kraj i tacy ludzie. Na pocieszenie mogę dodać, iż sam konsekwentnie tępię takie przypadki. Nie tak dawno, robiłem ze znajomym swoje mieszkanko, takie tam szpachlowanko, malowanko, itp. Autko stało na dworzu w miejscu niekolizyjnym (nikt tam bezpośrednio nie przechodził i autka jeździły nie dość, że żadko, to jeszcze w wystarczającej odległości, aby nie martwić się o ewentualne kraksy, jednak bardzo często wyglądałem na samochodzik z balkonu (dzielnica naprawdę bardzo spokojna Po jakimś czasie słyszę strzały z petard - myślę, jakieś dzieciaki się bawią. Po kiku minutach wyglądam kontrolnie na autko, a moim oczom okazuje się widok trzch skurw.... (inaczej nazwać ich nie mogę "No, rzesz, kur... Jednego dorwalismy od razu, a pozostałych dwóch po ok. 7 minutach "pościgu" pieszego w strojach roboczych Najpierw dostali solidny wpierdol (nawet bardzoi solidny, ale tak by nie zostawiać widocznych śladów na ciele Teraz już owych szczyli w tej okolicy nie widuję |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2003-12-24 23:22:43 SpeedR no normalnie strach sie ciebie bac |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-12-24 23:36:52 Przyznam się przed wszystkimi, że ja "niespotykanie spokojny człowiek jestem |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2003-12-24 23:46:29 Pogratulowac kolegi |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-12-25 00:13:02 Speed! Gratuluję skuteczności i życzę wielu sukcesów w totalnym tępieniu tym podobnych przypadków ! P.S. Rano w wigilię wytargałem z domu blacharza, który już do Świąt się twardo przymierzać zamierzał....przywlokłem go na warsztat i o 11.15 moje auto było już zdatne do normalnego użytku |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-12-25 11:47:07 KeyJey, zawsze mogles przelaczyc lustereczko na tryb nocny i miec go w dupie Dodatek: nawet na sciezkach rowerowych sa takie palanty. Szerokosc sciezki rowerowej to na oko moim zdaniem 2m (jednokierunkowa). I teraz tak. Jedzie sobie koles na jakims goralu i "śledzi węża". Popierdziela po prostu zygzakiem, jak jakis nap...dolony zul rowerowy Niedlugo bedziemy sie przeciskac na chama na chodnikach miedzy ludzmi [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-12-25 11:55:39 ] |