Baza ratowania autek FSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tytuł nieco dziwny,ale ten wątek ma ambitny cel ,a mianowice ratowanie Polskich autek .Wiem,że już istnieje watek kolegi Animo p.t"Ocalić od zapomnienia[złomowania]".Ale ten ma celu nie mówić o rzadkich wersjach nasztch kochanych aut.Na przykład tu proponuję się bawić w detektywów i wspołnymi tropami namierzac rzadkosci typu Coupetki lub DF longi.Na stronie internetowej:
http://graty.art.pl/graty.php?tresc=galeria&id=syrena/laminat natknąłem sie na pozostawiona na jakimś podwórku Syrene Laminat[nie musze chyba tłumaczyć jaką ona stanowi gratke dal maniak FSO].W pobliżu mojego miejsca zamieszknia stoi porzucony od przeszło swóch lat Fiat 125p 1300 MR,rocznik około 76-79,obok niego "borewicz"LE.Wpisujecie tu ślady rzadkich autek,a może dojdziemy do wniiosków gdzie je szukać i je ktoś uratuje.Jak mój wątek jednak pokrywa sie z celem z"Ocalić od zapomnienia" to przepraszam,ale nie mogłem sie powstrzymać od tego tematu .Jak bedzie zagracał forum,to najwyżej zamknie go GDA,którego przeprasam za ewentualną dodatkowa pracę.
Pozdrawaim serdecznie.

Dziekuje koledze, ale moj watek mial wlasnie takie zadanie.
Nie tylko ratowanie - kupowanie i odnawianie ale takze szukanie i informowanie o opuszczonych poduktach FSO.

Ocalic - uratowac - to miala byc baza, nie tylko samochodow "rarytasow", ale wszystkich ktore jeszcze mozna uratowac, bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie wszystko sie da uratowac.

Pozdrawiam.

Yoshi , ale stronka która podajesz jest git

Cytat:
2004-01-13 10:10:08, Dominik pisze:

Od dawna mam ją w ulubionych

Cytat:
2004-01-13 11:42:23, danield pisze:
Cytat:
2004-01-13 10:10:08, Dominik pisze:

Od dawna mam ją w ulubionych

Mam i ja

Animo:Nie gniewaj się nie mogłem się powstrzymać
Dominik:Wiem stronka jest super ,foty,komentarze i.t.p.
A uratowaniem laminata coś nikt się nie intersuje .A przecież powstało ich tak mało .