| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wookash Buty Kraków | 2003-12-21 19:00:07 Witam tak jak bylo obiecane nadlatuja projekty....
poki co pierwszy z nich jest prosty czytelny przejrzysty w stonowanych kolorkach ... lipny troche header ale nie mialem zadnych porzadnych zdjec a pozatym na szybko byl robiony ... do poprawienia a wiec projekt mozna obejrzec tutaj na dniach powinny sie pojawic kolejne pomysly aaaaaaaaaaa zapomnialem prosze o komentarze :] goraco pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: wookash dnia 2003-12-21 19:05:48 ] |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-12-21 19:14:21 jest ok ale :jak dla mnie wiecej kontrastu, moze zywsze barwy troche czerwonego!!! (w koncu to klub rajdowy anie strna AK ale tak azeby czytelnosc byla dobra . potrzebny kompromis ze wskazaniem na dynamiczne kolory wedlog mnie |
fostof Sympatyk Rally-Kraków Nissan Almera Krakow | 2003-12-21 19:38:58 kolory czcionki jakies takie mdławe troche i jak by wlasnie zmienic je na bardziej takie "zywe" to mysle ze git |
wookash Buty Kraków | 2003-12-21 19:46:02 zbierze sie pare uwag to sie wezme za poprawianie
:] |
wookash Buty Kraków | 2003-12-21 20:02:17 o to chodzi ze wazne prosze wszystkich o uczciwe uwagi bo chcialbym poprawic bledy zeby sie podobala w calosci :]
pozrawiam goraco i czekam na kolejne komentarze |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-12-21 21:36:45 Powiem tak- Twoje projekty są zbyt futurystyczne. Wyglądają podobnie i "czuć" tą samą rękę. Może taki design sprawdza się w innych tematykach (bo akurat ten jest całkiem ok) ale na pewno nie w takiej dziedzinie jak sport motorowy. Wyjątkiem może być tu portal RallyOnLine gdzie eFabrika wykonała zajebistą robotę. Poza tym za wszelką cenę chcesz to zrobić po swojemu i nie ma kilku istotnych szczegółów które są na mojej stronie- i nie pytaj jakich. Tak jak napisał Marek stwierdziłeś że nasza strona wygląda jak klub zdalnie sterowanych samochodów a niestety teraz ja mam takie odczucie patrząc na to co zrobiłeś. Nie ma co poprawiać tylko czekam na następne projekty. Jest w sieci tylko jedna strona na podstawie której designu można zrobić design RallyKraków (ale jaka to strona to na razie moja tajemnica pozdro. |
wookash Buty Kraków | 2003-12-21 23:18:53 wszystko jasne ... a swoja droga najczesciej uzywany zwrot przez ciebie przy tym watku to "wiesz o co mi chodzi" :]
pozdrawiam |
krzychoo Klubowicz Rally-Kraków Alfa Romeo Kraków | 2003-12-22 01:16:34 No to może ja coś zaproponuje ze swojej strony (żeby nie było, że klub olewam |
Kavon_jr Klubowicz Rally-Kraków Fiat Seicento Kraków | 2003-12-22 01:38:07
Wedlug mnie jest to ciekawa propozycja, strona nawiazuje wszystkimi szczegolami do poprzedniej i obecnej. Tylko czy kolor by sie przyjal..... No i header jakis inny. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-12-22 08:01:55
no przyznaję że jestem pod wrażeniem |
Meehow_K Klubowicz Rally-Kraków 106&126 Kraków | 2003-12-22 08:37:13
Według mnie ten jest najlepszy. Przydałoby się zamiast miśka dać jakieś klubowe rajdówki. Ew. można zamienić tło ramki Aktualności z tłem ramki po prawej stronie (Imprezy, Nasi zawodnicy...) Bez tego i tak będzie . |
Marek-s Klubowicz Rally-Kraków Kraków | 2003-12-22 10:25:52
suuuper no włąsnie o to mi chodziło , wsystko ma ręce i nogi. Brava dla krzycha. dobra robota. Bardzo mi się podoba |
fostof Sympatyk Rally-Kraków Nissan Almera Krakow | 2003-12-22 10:34:01 zajebiscie tylko to menu z lewej czarne a z prawej czerwone jakos tak nie pasuje ale pozatym ok |
wookash Buty Kraków | 2003-12-22 10:38:44 podpisuje sie pod wpisem kavona i fostofa czyli wszystko oka i super zajebiscie tylko trzeba sie zdecydowac na kolor przy menu header troszke zmienic i napewno nie zeby byly tam zdjecia lancera pozdrawiam fostof: PO DO BA SIE ! |