Nowy wyglad stronki Rally Krakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam tak jak bylo obiecane nadlatuja projekty....
poki co pierwszy z nich jest prosty czytelny przejrzysty w stonowanych kolorkach ... lipny troche header ale nie mialem zadnych porzadnych zdjec a pozatym na szybko byl robiony ... do poprawienia

a wiec projekt mozna obejrzec tutaj

na dniach powinny sie pojawic kolejne pomysly

aaaaaaaaaaa zapomnialem prosze o komentarze :]

goraco pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: wookash dnia 2003-12-21 19:05:48 ]

jest ok ale :jak dla mnie wiecej kontrastu, moze zywsze barwy troche czerwonego!!! (w koncu to klub rajdowy anie strna AK )
ale tak azeby czytelnosc byla dobra . potrzebny kompromis ze wskazaniem na dynamiczne kolory wedlog mnie

kolory czcionki jakies takie mdławe troche i jak by wlasnie zmienic je na bardziej takie "zywe" to mysle ze git

zbierze sie pare uwag to sie wezme za poprawianie

:]

niechce znowu rozpoczynać bezsensownego i niepoważnego dialogu, dlatego niebęde się wypowiadał na temat tej stronku, ponieważ jeden TEMAT konrad już usuną żeby nie było jakiś zbędnych awantur, ale powiem tylko jedno do tej strony , ma ona taką samą wadę jak nasz ka poprzednia, jest mdła , za jasna, i nie ma kontrastu tak jak to powiedział Bartek. Ale niezważaj na moją opinię PP
dobra kończe tego posta,
nie mogę powiedzieć gud dżab ale nie jest źle
pozdrO

P.S
mówileś o naszje stronie że wygląda jak by to był klub autek zdalnie sterowany, bez urazy ale Twoja stronka wygląda jak strona przychodzi. Ale powtarzam nie ejst zła, nawet mi się podoba, ale...
nieważne

[ wiadomość edytowana przez: MaReK-S dnia 2003-12-21 19:54:23 ]

o to chodzi ze wazne prosze wszystkich o uczciwe uwagi bo chcialbym poprawic bledy zeby sie podobala w calosci :]

pozrawiam goraco i czekam na kolejne komentarze

Powiem tak- Twoje projekty są zbyt futurystyczne. Wyglądają podobnie i "czuć" tą samą rękę. Może taki design sprawdza się w innych tematykach (bo akurat ten jest całkiem ok) ale na pewno nie w takiej dziedzinie jak sport motorowy. Wyjątkiem może być tu portal RallyOnLine gdzie eFabrika wykonała zajebistą robotę. Poza tym za wszelką cenę chcesz to zrobić po swojemu i nie ma kilku istotnych szczegółów które są na mojej stronie- i nie pytaj jakich. Tak jak napisał Marek stwierdziłeś że nasza strona wygląda jak klub zdalnie sterowanych samochodów a niestety teraz ja mam takie odczucie patrząc na to co zrobiłeś. Nie ma co poprawiać tylko czekam na następne projekty. Jest w sieci tylko jedna strona na podstawie której designu można zrobić design RallyKraków (ale jaka to strona to na razie moja tajemnica ). Zobaczymy może Ci się uda coś wymyśleć, co nie znaczy że od razu będe znieniał wygląd teraźniejszy RallyKraków bo za dużo roboty w to włożyłem (i nie tylko ja)

pozdro.

i po to prosilem wlasnie o komentarze :]
a co do tego ze wszystkie wygladaja jakby wyszly spod jednej reki ..... bo wyszly heheheheh mojej
jakies podpowiedzi i hmmmm "zyczenia" sa mile widziane poniewaz uwazam ze jak robi sie strone dla kogos to powinny przynajmniej pojawic sie jakies wskazowki :] pare juz mam czekam na wiecej

Goraco pozdrawiam

P.S.
oczywiscie od nikogo nie wymagam zeby rzucac wszystko co bylo i budowac strne na podstawie moich projektow

jeśli nalegasz to popraw:
- menu każde powinno być w swojej ramce (lepiej i dokłądniej wtedy widać menu, można rozróznic co do czego jest)
-każdy nius powinien być w osobnej ramce (który w ogóle niema) , będzie to wyglądało bardzoej schludnie i przejżyście
-powinna się znaleźć mała rameczka na baner reklamowy (w tym wypadku Allegro, bo taki jest teraz), wtedy będzie to ładnie wyglądało
-po prtawej stronie przydałoby się więcej menusow niż tylko jeden, np z "batonami" z polecanymi stronami i np na sondę , w mała rameczka , by móc się wpisać na liste mejlingową
-moim zdaniem można by było dać inne logo, al e pisałeś , że nie mialeś mało materiałów. rozumiem
-w sumie co do ramek to przydałaby się jedna wielka ramka na środeczku (tam gdzie niusy) a w tej ramce mniejsze ramki z niusami , z miejsce na datę oraz na temat niusa.(wiesz o co mi chodzi, temat i data na innym tle no no.. napewno wiesz)
-na myśl juz mi nachodzą kolory. Musisz je zrobić bardziej żywe i intensywne, musi być jakiś kontrast ( strona w tym wypadku o tematyce rajdowej , nie może mieć wyglądau lokalnej przychodzni)
spróbuj dać jakieś inne ciekawsze kolory, spróbuj a sam zobaczysz ze to dobry pomysł.
-myślę , że zajebistym pomysłem byłoby gdybyś pod tą "grafiką" zrobił przyciski , ładne połączone ze sobą na których znalazło by się szybki dostęp np. do Forum , Imprez, Akualności oraz kontakt lub coś takiego wiesz o co mi chodzi prawda?
- jeszzce byłoby dobrze jakbyś zrobił taki pasek srebrno-niebieski pod tą grafiką (nad i pod) i żeby pod tą grafiką , z niebieskiego koloru zaczynały się rami ki wzdłuż do dołu (wiesz o co mi chodzi ?napewno wiesz...) tam gdzie jest to niby "wykrpokowane" pole pod grafiką tam by się przydała ta graficzka niebiesko-srebna , tylko na odwrót tak żeby pasowało. i od tego rameczki z menusami.
co do dołu to nie mam większych zastrzeżeń tylko przydałoby się jakoś lepiej zakończyć stronę niż tylko srebrym "paskiem". wiesz wiesz o co mi chodzi, weź i tam też coś przykombinuj żeby to miało ręce i nogi bo moim zdaniem ta strona jest za pusta, czegoś jej brakuje ,żeby wypeniło jej pustą przestrzeń.

To są moje rady, nie musisz ich brać do siebie jeśli niechcesz, ale własnie ja bym, chciał taką stronę pod względem graficznym , taką jak napisałem

pozdrawiam!
Maruś-S !

niektore uwagi bardzo sluszne ... niektore nie na moje poczucie estetyki przy tej grafice :] ale za wszystkie dziekuje :] a co do buttonow to to jest oczywiste tylko nie bawilem sie w to juz poniewaz to sa szczegoly ktore sie zostawia na sam koniec kiedy z programow graficznych strone sie przeniesie do htmla :] czy php jak kto tak woli :]

nawet te newsy wrzucilem dla jaj zeby tylko bylo cos a nie puste pole :]

pozdrawiam goraco

MOIM ZDANIEM LEPIEJ POKAZAC SKOŃCZONĄ PRACĘ NIŻ NIESKOŃCZONĄ, A POTEM SIĘ PYTAĆ CZEGO NA NIEJ BRAKUJE , SKĄD MAM WIEDZIEĆ CO MASZ JESZCZE DO ZROBIENIA , A CO ZAPOMNIALEŚ ZROBIĆ, NIEROZUMIEM. SKOŃCZ STRONĘ TO WTEDY BĘDEW WIEDZIAŁ CO W NIEJ BRAKUJE, BO JAK NAPISZE CZEGO MI BRAKUJE TO ZARAZ POWIESZ ŻE TO OCZYWISTE, I NIECHCIAŁO CI SIE JUZ TEGO ROBIĆ . WIESZ O CO MI CHODZI PRAWDA?
POZDRAWIAM
I ŻYCZE MIŁEJ PRACY
HEHE
"RĘKA KIEROWNIKA ŻEGNA PRACOWNIKA"

wszystko jasne ... a swoja droga najczesciej uzywany zwrot przez ciebie przy tym watku to "wiesz o co mi chodzi" :]

pozdrawiam

Cytat:
2003-12-21 23:18:53, wookash pisze:
wszystko jasne ... a swoja droga najczesciej uzywany zwrot przez ciebie przy tym watku to "wiesz o co mi chodzi" :]

pozdrawiam

PISZE TAK PONIEWAŻ PISZĄC TRUDNO COŚ WYTLUMACZYĆ , JEŚLI CHODZI O TO JAK MA WYGLĄDAC STRONA POD WZGLĘDEM GRAFICZNYM ITP. ALE MAM NADZIEJE ŻE SIĘ ROZUMIEMY I WIESZ O CO CHODZI

No to może ja coś zaproponuje ze swojej strony (żeby nie było, że klub olewam ). Co powiecie na taki projekt?

Cytat:
2003-12-22 01:16:34, krzychoo pisze:
No to może ja coś zaproponuje ze swojej strony (żeby nie było, że klub olewam ). Co powiecie na taki projekt?

Wedlug mnie jest to ciekawa propozycja, strona nawiazuje wszystkimi szczegolami do poprzedniej i obecnej. Tylko czy kolor by sie przyjal..... No i header jakis inny.

Cytat:

no przyznaję że jestem pod wrażeniem . mnie się akurat kolorystyka podoba .

Cytat:

Według mnie ten jest najlepszy. Przydałoby się zamiast miśka dać jakieś klubowe rajdówki. Ew. można zamienić tło ramki Aktualności z tłem ramki po prawej stronie (Imprezy, Nasi zawodnicy...) Bez tego i tak będzie .

Cytat:

suuuper no włąsnie o to mi chodziło , wsystko ma ręce i nogi. Brava dla krzycha. dobra robota. Bardzo mi się podoba ))

zajebiscie tylko to menu z lewej czarne a z prawej czerwone jakos tak nie pasuje ale pozatym ok

podpisuje sie pod wpisem kavona i fostofa czyli wszystko oka i super zajebiscie tylko trzeba sie zdecydowac na kolor przy menu header troszke zmienic i napewno nie zeby byly tam zdjecia lancera

pozdrawiam

fostof: PO DO BA SIE !