MotoNews.pl

Jak dzisiaj robiłem świąteczne zakupy..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może niektórych to zdziwi ale wyciągnąłem swój motorek... Było 7'C jak dla mnie jeszcze ciepło... oczywiście full wypas na grzbiet...
Dzięki temu przejechałem korki w kilka minut. W M1 żadnego wybory jeśli chodzi o radio...
Jakby ktos mi użyczył miejsca to dał bym ze dwie fotki z dzisiaj na motorku..
A w Hollandii cały rok jeźdzą..

PS. Motor odpali po 3 miesiącach stania, a kurde Espero zdechło na amen po 3 tydniach! ;-(

[ wiadomość edytowana przez: MaciekGT dnia 2003-12-21 17:26:27 ]

Ja tez jezdzilem dzisiaj za prezentami i wszystkie juz mam Maciek byles w media markt i nic ieznalazles? chodzi mi o radio

Mały wybór, bez Pioneera no i drogo z porównaniu do Allegro
;-(

wiesz podjedz sobie na ostrobramska do media markt ja bylem w zeszlym tygodniu i byly pioniery. Jezeli chodzi o radia to jest spoty wybor

Może Was to nie zainteresuje ale nigdy nie publikowałem swoich fotek na motorze.... zrobiłem je dzisiaj.
Ostatnia fotka to mój sprzęt który zakładam na grzbiet, w sumie całosc waży 20kg....

Maciek super struj bardzomi sie podoba. Ta twoja 500 ile ma koni poleci ze 200? fajny motorek no i ma biale fele

Motorek to pierdopęd miejski, tylko 45kM ale te 190 to da radę..
Ja nim jechałem najszybciej 160km/h dalej jakoś mi się nie widzi, za lekki..

Ostatnia fotka jak z archiwum X (obcy uprowadzili ciało)

ale ladnie sie zbiera tak do 100? widze ze bardzo zadbany jest i ladnie sie prezentuje. Podoba mi sie. Ogladales triki na necie jakie robia na motorach. Maciek pokazesz na pare? np stanie na baku albo tylem do kierunku jazdy zartuje oczywiscie

Cytat:
2003-12-21 22:45:52, Martinezzz pisze:
Ostatnia fotka jak z archiwum X (obcy uprowadzili ciało)

Dawno się tak nie obśmiałem...

A sztuczek na motorze nie umiem bo jakoś tak zawsze podchodziłem do tego zbyt rozsądnie... może dzięki temu jeszcze żyję...

Ja wiem Maciek zartowalem. Mi podobaja sie takie triki ale osobiscie uwazam takich ale sam bym tego niezrobil i niechcial bym sie nawet nauczyc. Dobrze ze rozsadnie jezdzisz. A zona pozwolila ci na kupno motorku nieboji sie ze moze ci cos sie stac?

Cytat:
2003-12-21 22:56:30, Bartek1112 pisze:
Ja wiem Maciek zartowalem. Mi podobaja sie takie triki ale osobiscie uwazam takich ale sam bym tego niezrobil i niechcial bym sie nawet nauczyc. Dobrze ze rozsadnie jezdzisz. A zona pozwolila ci na kupno motorku nieboji sie ze moze ci cos sie stac?

Zona się boi, i nie pozwoliła..... no ale wiesz, ktoś musi tego pilota od TV trzymać nie?

Cytat:
Zona się boi, i nie pozwoliła..... no ale wiesz, ktoś musi tego pilota od TV trzymać nie?

Jezeli bede mial zone i ona mi zabroni to to samo jej powiem i kupie sobie motor. Dzieki za rade

Mam jeszce jedno pytanko czy drogie jest utrzymanie motoru?

Przegląd co roku max 500zł, ( z częściami), rejestracyjny około 70zł, OC na cały rok też około 80zł.... Paliwo to około 5l/100km.. taniocha.

to rzeczywiscie niejest drogo. Czy dla poczatkujacego taka pojemnosc moze byc jak ty masz czy mniejsza np 250? Bede niedlugo robil prawko i mysle o zakupie motoru ale 600 ktory ma 115 koni czy to zaduzo jak na poczatek?

600 i 115 koni ? Jaki to model ? Coś dużo

Moim zdaniem 600 jest dobre, jednak musisz przynajmniej mieć podstawy czucia motocykla. Do tego trzeba coś w stylu motocykla Maćka. 600 fajnie się prowadzi, bo nie jest ociężała

Najważniejsze jest myślenie... Tam wszystko trwa ułamki sekund

apropo wspomnienego M1 Marki.....podjechałem ok godziny 14 do Media Markt po prezenty.....wszystko fajnie.....

tyle że na parking dojeżdałem 27minut ...miejsca tylko na strzeżonym - ale to akurat żaden problem bo tylko tam stawiam..(za dużo samochodów tam znika, lepiej nie kusić losu)
poszedłem kupiłem....wróciłem na parking......i rozpoczał sie mój horror

Do WYJAZDU STAŁEM RÓWNO 1h 20min!!!!!!!!
Myślałem że zniose jajko.... na całe szczeście miałem kilka fajnych płytek w zmieniarce.... i pięknego wiśniowego Jaguara przede mną

Qurcze aż boje się pomyśleć że ten horror czeka mnie jesczcze jutro

Jestem za komisyjnym przeniesieniem świąt na początek stycznia- zdąże się ze wszystkim obrobić i bede mógł świetować kto jest za???

Cytat:
2003-12-21 22:39:43, Bartek1112 pisze:
... fajny motorek no i ma biale fele

Eee tam, białe fele... ważne, że ma hebelki EBC - polecam firmę z całego serca (nawet z obydwu komór )

Swoją drogą, faktycznie bardzo ciekawy motorek
Przy obecnych korkach w wawce, też myślałem o zakupie czegoś co dawało by mi możliwość na jazdę między autkami, zawsze to zaoszczędzone trochę czasu.

Na początek potrzebował bym sprzęcik, który chociaż się toczy, np... hayabuse z turbiną i wtryskiem podtlenku, tak żeby nie był za szybki, bo będzie mnie ponosić

Cytat:
2003-12-22 00:34:53, Tomek-Mydlowski pisze:
apropo wspomnienego M1 Marki.....podjechałem ok godziny 14 do Media Markt po prezenty.....wszystko fajnie.....

tyle że na parking dojeżdałem 27minut ...miejsca tylko na strzeżonym - ale to akurat żaden problem bo tylko tam stawiam..(za dużo samochodów tam znika, lepiej nie kusić losu)
poszedłem kupiłem....wróciłem na parking......i rozpoczał sie mój horror

Do WYJAZDU STAŁEM RÓWNO 1h 20min!!!!!!!!
Myślałem że zniose jajko.... na całe szczeście miałem kilka fajnych płytek w zmieniarce.... i pięknego wiśniowego Jaguara przede mną

Qurcze aż boje się pomyśleć że ten horror czeka mnie jesczcze jutro

Jestem za komisyjnym przeniesieniem świąt na początek stycznia- zdąże się ze wszystkim obrobić i bede mógł świetować kto jest za???

hehe
a ja dziś też pojechałem do Marek z zamiarem zorbienia zakupów i hmm w połowie drogi pomiedzy jednym Centrum handlwoym a drugim jest taka droga i jak sie korek zaczal to hmmmm szczena mi opadla i zorbilem ziuuu zwrot i tyle mnie widzieli

pojechalem na Bemowo gdzie kulturalnie zaparkowalem i zakupilem wszystko co trzeba

ale co km zrobilem do M1 to zrobilem - cieawe co meni tam ciagnelo