Dzisiej Dakar

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, w sumie to temat bardziej dla kolegów z NOK-u, aczkolwiek myślę że Wy też będziecie się tym interesować. Dzisiej startuje Dakar, czy wiecie coś na temat relacji? Gdzie i w jakich godzinach będą? Nie wiem, na Eurosporcie np. coś będzie? W ogóle będziecie śledzić?
Pozdrawiam
Miły

witam! no ja oczywiscie bede śledził wydarzenia z Dakaru. Jesli chodzi o relacje w tv, to Eurosport bedzie codziennie nadawal 30minutowa relacje podsumowujaca każdy etap. Pozdrawiam

To dobrze, że Eurosport też coś pokazuje, bo te relacje w "Jedynce" to dajcie spokój. Pięć minut i w dodatku pieprzą same pierdoły do pożygania się. W zeszłym roku relacjonowali Kraśko z Kamelem, zupełnie bez sensu. Tym razem jest już jakiś z redakcji sportowej, ale i tak dno. Mam nadzieję, że Eurosport coś lepszego odwali. A tak w ogóle co do ES, to o której godzinie to będzie, wiecie może??

www.google.pl -> "gazeta telewizyjna"

A jezeli nie chce ci sie mily szukac tam bardzo jak dla mnie to przylaczam sie do wyczekiwan moze ktos napisze bo chetnie bym poznal godzine

Tak btw to tym nie interesowalem sie tak dawno ze pamietam tylko zeszyt z podstawowki w screany z rajdu i moje uwczesne zafascynowanie.