Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-11-15 19:48:51 Poszukuję czegoś podobnego do tej książki, tyle że w wersji elektronicznej, co by nie trzeba było tyle stron wertować. Jest to szczególnie męczące przy tłumaczeniu dłuższych i bardzo skomplikowanych tekstów. Ponadto musiałoby (najlepiej by było) to działać w obie strony (PL-obcy i obcy PL). Dla mnie najważniejszy jest angielski i niemiecki, ale wiecej nie zaszkodzi ![]() Czy takie coś jest wogóle dostępne? Może ktoś z Was ma coś takiego? Proszę o wszelkie info co, gdzie i jak. ![]() |
![]() Dunix Fiat 125p Lublin | 2003-11-15 20:54:28 Posiadam program "English translator 3". Szczerze nie testowałem go na języku technicznym ale działe całkiem ok. W ustawieniach posiada funkcję specyfikacji kontekstu tłumaczenia (techniczny też jest).Posiada też funkcje tłumacza stron internetowych co bardzo mi sie przydaje. Nie wiem czy o takie coś ci chodziło ale ten programik jest godny polecenia.. |
![]() MacGavor Polonez Caro 1,6 GLE Szydłowiec | 2003-11-16 14:13:16 Co do słownika technicznego, to takowt zawarty jest w pakiecie "Leksykonia". Wprawdzie tylko jest tam język angielski, ale widziałem też gdzieś jeszcze ten słownik po angielsku. |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-12-31 00:52:14 Zauważyłem że nie opisałem tutaj jak rozwiązałem ten problem. ![]() Tak więc wszystkim podłączonym do netu (czyli chyba wszystkim ktorzy to czytają ![]() ![]() |