MotoNews.pl

Chip Do Esperaka 1,5 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!! Jestem z Chorzowa i mam zajebista oferte!! Szukam chętnego do zakupu Chipa do esperaka 1,5 16V. Chip jest z firmy SUPERCHIPS lub POWER TECH. Szukam chętnego ponieważ sam jestem zainteresowany kupnem ale gościu który ma mi to załatwić może sprowadzić ale od razu dwie sztuki !! Chip w zaden sposób nie wpływa negatywnie na żywotność silnika !! Zwiększa moc o ok 10%. Jeśli jest ktoś zainteresowany niech da mi znać Oto moje namiary: taszko82@o2.pl tel 604966271 Czekam na szybką odpowiedż bo jestem już nagrzany na ten Chip !! Jak macie jakieś pytanie dzwońcie !!

taszko..wez zimny prysznic..o chipach do 1.5 bylo tu juz bardzo duzo powiedziane ..poszukaj lepiej w archiwum..a w ogole to moze byc jakies konkrety zarzucil jak cos proponujesz..

tez nad chipem myslalem. Tylko czy to dziala na LPG i jaki jest koszt tego chipa?? - to najwazniejsze

Ja mam w ofercie chipy jako przedstawiciel na Polskę firmy SuperBiPower

Chipy oferują...

Dla silnika 1.5

Stage 1: 105 koni / 160 nm (Spalanie bez zmian)

Stage 2: 110 koni /170 nm (wzrost o 0.5/l)

Stage 3: 115 koni / 175 nm (Wzrost o 1/litr)

Stage 4: 125 koni / 200 nm (Hardcore, spalanie wzrosta o 30 %, tylko dla powaznych klientów !!!)

Ceny na priv...

Uzaleznione od kursu Euro

Zoltar - a imitacje nitro zrobione z gaśnicy po ile masz?

Cytat:
2004-04-20 08:27:31, piotr-ek pisze:
Zoltar - a imitacje nitro zrobione z gaśnicy po ile masz?

60 Euro... Idą jak woda, to i cena rośnie

Zolti - wyslalem ci na priv

mcneo - wstydzisz się?

pokazywalem jak bylem maly a teraz sie wstydze Tak na serio to Zoltar pisal zeby mu na priv

mcneo - świetne te chipy... gdyby nie ta cena (

no - moze jakbysmy wiecej zamowili hurtem to by nam jakas wieksza znizke dali

Panowie, Panie, Dzieci i Dorośli, etc.

Ja juz naprawdę troszkę w różnego rodzaju silnikach grzebałem. Naprawdę, choć wszechwiedzący nie jestem, to jakąś wiedzę posiadam.
Ponadto z "instytucjami" typu hamownia także się zetknąłem.
Więcej - odnosnie modyfikacji elektroniki samochodowej (ECU) zawsze sugerowałem się poradami, tak znanych w Polsce nazwisk, jak Tomasz Pirowski, czy A. Godula.

Mógł bym to dalej ciągnąć, ale... jesli ktoś wgra mi do Espero soft, który bez modyfikcji w system paliwowy, czy bazowy kąt wyprzedzenia zapłonu nie mówiąc o ukł. dolotowym (ssącym), czy wydechowym podniesie mi wartości mocy z (bazowych) 90 do 120, czy 125 KM (moment jest tu jedną ze zmiennych, które w bezpośredni sposób są powiązane z moca, tak więc wnioskuję także niezły wzrost) jeszcze w dodatku przy odpowiednim przebiegu krzywej mocy i momentu, to... porzucam swoje dotychczasowe zainteresowania i przechodze np. na badanie struktury skał granitowych

... no, chyba że Zolti napisał to jako opowiadanie z cyklu " ... srały mrówki, przyszła wiosna ... " to, nie mam pretensji i przyznaję się, iż niezrozumiałem dowcipu

Pozdrawiam - Speed R

Tak, to był żart.

Uff, no to ok. bo już sądziłem, że będę zmuszony zająć się geologią

Cytat:
2004-04-20 22:52:18, SpeedR pisze:
" ... srały mrówki, przyszła wiosna ... "

Chyba raczej: "srali muchi - bedzie wiosna"...