Spotkanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuję spotkać się jutro tzn. 15.02 w niedzielę o godz. 12.00 na zajezdni, gdy już wszyscy trochę ochłoniemy po tym wszystkim.

ok jestem za

Bede na 100%

odrazu pytanko po ile zrzutka ??

A może zrobic to troche później np o 13 bo o 9.00 jest kręciołek wielicki i napewno tam też będzie paru znajomych ?

Cytat:
2004-02-14 11:42:02, Rekin7 pisze:
A może zrobic to troche później np o 13 bo o 9.00 jest kręciołek wielicki i napewno tam też będzie paru znajomych ?

Rekinek nie zrozum mnie źle, ale teraz to ja kręciołek wielicki mam w dupie.

ja mialem dzis byc w warszawie a jutro startowac w kreciolku wielickim.ale zrezygnowalem z wszystkiego.

Cytat:
Rekinek nie zrozum mnie źle, ale teraz to ja kręciołek wielicki mam w dupie.

Ty też mnie źle nie zrozum - nie chodzi mi o ten kręciołek tylko o ludzi którzy tam będą - ja i tak się dostosuje i przyjadę na zajezdnię - tak tylko wspomniałem bo wiem że niektórzy chcieli tam wystartować w pamięci dla Janusza

ja tesh bede na 100% o 12 tak??

jutro jestem na 100%

Cytat:
2004-02-14 12:19:06, Rekin7 pisze:
Ty też mnie źle nie zrozum - nie chodzi mi o ten kręciołek tylko o ludzi którzy tam będą - ja i tak się dostosuje i przyjadę na zajezdnię - tak tylko wspomniałem bo wiem że niektórzy chcieli tam wystartować w pamięci dla Janusza

w takim razie zbiórka o 12 a kto przyjedzie o 13 to sie nic nie stanie bo na pewno będziemy dłużej siedzieć, przypuszczam że do 14.