| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PitGTR F&F MEMBER 126p Gdańsk | 2006-05-08 21:56:40 jakbys kółka zdjął z auta i pomalował bez srubek na biało to było by o niebo lepiej. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2006-05-08 21:56:44 callkiem wporzo ale
1 - lusterka jakos raza 2 - polera lakieru i zderzakow reszta ok ![]() |
![]() _Arti_ Opel Bieruń | 2006-05-08 22:05:14 jakoś po fotkach nie moge zlokalizowac dokładnie miejsca robienia sesji maluchowi ale rejestracja mówi mi ze to baaardzo blisko ![]() |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2006-05-08 22:50:05 fele mają swój klimat i są jak najbardziej ok. co do drobnostek to wywal te białe klosze z tyłu i świtła przeciwmgielne i wstecznego, nie pasują do chromów. Jak już masz zapinki na masce to powinny być na klapie!! Nie wiem jak chcesz robić autko bo to ani klasyk ani rajdówka ani seryjny maluch, taki nie w pizde nie w oko, ale mam nadzieje ze prace będą trwały i powstenie coś miłego z tego ![]() |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-05-08 22:52:55 jeszcze duzo pracy cię czeka przy tym bolidzie ale życze powodzenia
teraz tak po krótce powiem co mi sie podoba w nima co nie bo sam uważam że uwagi są cenne
1- zderzaki!! aż sie proszą choć by o polerke 2- zaopiekowac sie lakierem, ale skoro mówisz że bedzie malowany no to będzie z głowy
3- te kółka, jakiś inny kolorek a może inna fela
4- nie wiem czemu ale do tego koloru(pomarańcz) nie pasuje mi czarna klapa 5- pozatym widać że jest na dobrej drodze do odzyskania świetlności
ps. ja też nie mogę znaleść chromowanych jakis fajnych lusterek |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-05-08 22:59:50
ja jestem po przęglądzie i nie miałem problemu
nawet nie zwrócił uwagi |
Bear Była "Pomarańczka" Lędziny | 2006-05-08 23:03:43
W sumie to na przeglad jade w czwartek.,.. obiecuje ze w piatek juz ich nie ebdzie hehe |
DAWCY 126 1242ccm Żywiec (Bystra) | 2006-05-08 23:07:34 autko naprawde fajne tylko nie leza mi te felgi i klapa. reszta ujdzie ( na wiejski tjuning nie wygląda) tylko weż się zdeklaruj co to z tego ma być, albo klasyczny tuning i nic konkretnego nie zmieniasz albo grzebnij przynajmnie silnik, zalóż klate jak już tyle zrobileś.
pozdrawiam |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-05-09 00:15:06 oryginalna jednostka z 98 roku tam była????? oryginalna to napewno nie byla ![]() |
ISO-lator F&F Sympatyk Fiat 126p x3 Tomaszów Maz. | 2006-05-09 00:30:31 Autko naprawd ładne, ale lusteka do wymiany, tylne lampy pod zderzakiem out, klapa według uznania, ale mysle ze pod kolor nadwozia, ogólnie mi sie podoba, tylne klosze to może by prysnąć czarwonym motipem, co do jednostki to mysle ze chłopakowi sie cyfry pomerdały i motor był z '89? bo przecierz FL'a skonczyli produkować gdzieś koło '94? poza tym myśle ze to był błąd pakowac w niego silnik z eleganta, ten zapłon potrafi doprowadzić do szału. |
wojtaz Wrocław | 2006-05-09 00:54:22 jak chcesz nowe fele to jak będziesz zmieniał to ja te od Ciebie odkupie bo już strzasnie długo szukam 12 szerszych co ty na to?? |
KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2006-05-09 01:12:37 ale fajowy !!
wyglada super na tych poszerzanych 12 calówkach !! no tylko pomaluj fele bez srob...:/ wywal przeciwmgle i wsteczny... i klosze z tylu bialoczerwone. klapa moze lepiej w kolorze nadwozia |
Radass Fiat 126p Brodłej | 2006-05-09 01:23:17 Fele są zajebiozo tylko walnij je na czarno/szaro?? no i gleba na przodzie potrzebna
Ave karburator |
PitusK F&F Sympatyk audi a3 Krakow | 2006-05-09 06:44:08 felgi sluszne 12 poszrezki to jest to. Ja bym walnal je na bialo ja tak mialem wygldalo bdb autko fajnie sie prezentuje itak jak koledzy pisali ja bym klape tylnia pod kolor dal
Pozdrwiam |
Bear Była "Pomarańczka" Lędziny | 2006-05-09 21:44:08 hehe... Dzieki wszystkim za komenty... ciesze sie ze sie podoba... Fele sa pomalowane tymaczasowo... ih normalna barwa to taki szaro-mleczny rant i czarny lub grafitowy srodek
Co do silnika to tu byla oryginalna jednostka z '88 ktora niestety wyzionela ducha... Wstawiony jst silnik z '98 roku po paru lekkich modyfikacjach... takich usprawniajacych w zasadzie dynamike pracy... Co do tylnych swiatel to szukam wlasnie bialo-czerwonych... Przeciwmgielne i wsteczne ida out juz jutro... bo jutro przeglad Bylem dzisija ale kolesiowi pare szczegolow nie spasowalo i kazal przyjechac na nastepny termin (na szczescie nic nie skasowal), jednakze szczegoliki te juz sa dopracowane i z czystym sumieniem na przeglad... Dobrze ze tych dwoch swiatelek nie wywalilem przed bo strasznie namietnie ich szukal
Wogole to mam problem Panowie... Jak jest pokrywa klawiatury... na prawo od niej ponizej jest obudowa... tam jest ten caly system grzewczy itp... Wywala mi stamtad olej... I teraz tak... olej zaczelo wywalac w momencie jak przelalem stan... odpompowalem dzisiaj troszke oleju takze jest tak jak powinno byc... Ale... dalej wyciska olej z tamtego miejsca... i teraz... Czy po prostu zgromadzil sie tam olej i go wywala... czy poszly te uszczelki na popychaczach... Czy ogolem gdzies przy glowicy ?
HELP MEEEEEE !!!!!!!!! |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-05-09 21:47:35 mogło się troche oleju zgromadzić ale podejrzewam że to uszczelki |