| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-12-09 21:29:16 szukalem watku ale cos nie moglem znalezc.
a wiec jest taka sprawa ze dzis trafilem do drukarni. przy okazji zapytalem czy drukuja kalendarze. dowiedzialem sie ze tak. maja cyfrowa maszyna na ktorej oplaca sie robic male naklady (takie jak dla nas) o kosztach bede wiedzial wiecej jutro. oczywiscie moze sie okazac ze uderza w nas taka suma ze szkoda gadac ale zawsze jest jakas nadzieja i szansa. przedstawilem mu moja osobista wizje tzn. format min.A3 stojacy 12 stron (na kazdy miesiac + zdjatka ok. 3-4 aut + ewentualnie jakas spokojna graficzka) i do tego pierwsza strona "tytulowa". powiedzialem tez ze albo my (czyli zapewne ktos z nas) zrobimy to albo oni nam moga zaprojektowac (co wiadomo bedzie podwyzszac wydatki) prosze o ponowne opinie na ten temat wiem ze byl juz taki watek, ale nie moge znalezc. |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-12-10 00:31:22 ja jestem jak najbardziej na TAK |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-12-10 02:28:58
A ja szukałem i znalazłem - wystarczyło że przejrzałem posty mojego autorstwa
>> Kalendarze F&F ?? << Proszę więc o połaczenie wątków, co by bałagan się nie robił ============ Co do samego tematu: Dlaczego stojący? Chyba że opcja stojący/wiszący do wyboru - są przecież takie uniwersalne kalendarze. A3 to jest podwójne A4, czyli 297x420mm?? IMHO skoro dążymy do maxymalnego obiżenia ceny to należałoby to zrobić we własnym zakresie - jest kilku dobrych grafików na forum Jakby nie było to jest już na prawde ostatni dzwonek!! Jeśli nie załatwimy tego w ciągu 2 tygodni (<14dni) to będzie troche spóźnione, a jak wiadomo kalendarz najlepiej mieć już od samego początku roku |
![]() EGON-TKL ZGIERZ | 2003-12-10 08:56:13 Ja wziol bym taki kalnedarz fotke ładnego kanta też moge podesłać |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-12-10 18:52:41 a wiec gadalem. dokladnych ustalen jeszcze nie ma, bo musialbym sie spotkac bezposrednio z facetem ktory by nam to robil, ale orientacyjna cena dla 50 szt. podal mi 1200-1400, co wychodzi wg mnie dosyc promocyjnie bo od 24-28 zl za sztuke.
co o tym myslicie???? mam sie umawiac z tym konkretnym facetem na wstepne rozmowy????? jak bedzie takie zainteresowanie jak do tej pory to osobiscie nie ma sensu latac za tym wszystkim. |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-12-10 19:12:33 ja biore i mysle ze nie tylko ja ale i evil pewnie tez |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-12-10 19:33:28 Najgorsze jest to że jesteśmy uzależnieni od ilości. Teraz tak jak zawsze każdy sobie napisze, że kupi, że weźmie i nie ma problemu itd. a pozniej nagle te osoby które sie zadeklarowały chęcią kupna dziwnie omijają temat, znikaja chwilo z forum butik.pl miał tu przewage pod tym względem, że własnie nie byliśmy ograniczeni co do ilości. Kupował ten kto chciał..... |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-12-10 19:52:51 no to co prezes napisal nie ulega zadnej watpliwosci. dlatego najpierw lista chetnych (tych 100%) potem wstepne rozmowy, potem kasa a potem drukowanie. innej opcji nie ma
pozdrowki |
evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2003-12-10 21:00:59 ja moge sie zadeklarowac ze biore na 100% to nie jest widzi mi sie tylko sprawa honorowa |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-12-10 21:59:14 no to skoro wszyscy sie deklarują, to najpierw wpłata pieniędzy a potem realizacja zamówienia. |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-12-11 15:19:02
|
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-12-11 18:34:13 dobra po frekwencji widze ze nie ma sensu sie za to brac.
prezesi zamknijcie watek. a moglo byc tak pieknie |
arono beyonce katowice | 2003-12-11 21:55:46 ja wsumie tez wezme-zamawiam 100 egzemplarzy .nieno 1 wezme |
Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2003-12-12 21:35:45 Hej, ja też chcę! Dlaczego nikt tego wątku nie przykleił? Myślicie że to tak łatwo udzielać się na forum na modemie??? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-12-13 16:21:07 Drugi temat o tym samym to nic dziwnego że się bałagan zrobił - jak ktoś sie zdeklarował wstępnie w poprzednim to mógł się zamotać że to inny jakiś. Ja tam jestem chętny, tylko komu by trzeba wpłacać?? Mi by sie widzialo wszystko do prezesów, co bym od razu po jednym koszcie za naklejki zapłacił Ja rzuciłem ten temat dwa m-ce przed koncem roku (czyli ponad miesiąc temu) więc chyba było dość czasu by wszystko przemyśleć. To jak, robimy go czy nie?? |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-12-13 17:00:43 no ja bym robil. nie wiem czy jest taka opcja ale popytam. no a 100% to jest z 10. a wiec?
|
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-12-13 22:49:31 zrobilem male podsumowanko:
a wiec w tym watku zdecydowanie na tak wypowiedzialo sie: 1)marek_c 2)mcqueen 3)egon-tkl 4)frytol 5)evilone 6)arono 7)krzemowy 9)ja osoby ktore sie wypowiadaly w tym watku bez zdecydowanego tak: 1)race-d 2)widynek teraz ten watek stary: osoby zdecydowanie na tak: 1)damian_s 2)rabbit 3)poochaty 4)qbaletek 5)twarog 6)lo3ek 7)chopper osoby z tego watku ktore braly udzial w dyskusji ale nie powiedzialy zdecydwoanie tak: 1)oettinger 2)czuczu 3)kosa131 4)misieq 5)dooh 6)ciupu 7)karlo w watku tym wypowiadali sie tez widynek i race_d ale oni sa juz wymienieni w watku nowym. i teraz podsumowujac: liczac osoby zdecydowane na bank: 17 te osoby ktore sie wypowaidaly zalozmy ze tez sa na tak wiec mamy: 26 i teraz o ile te wszystkie osoby ze starego watku czyli: 15 bylyby dale chetne to mamy 26 osob wiec juz jest z czym startowac. no ale jezeli chocby polowa zrezygnowala to mamy wtedy: 18. no wiec?????????????????? |