MotoNews.pl

Happy New Year !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zycze wszystkim wszystki wszystkim wszystkiego co najlpesze moga sobie wymarzyc na ten nowy rok!!! aby fiaty smigaly, aby czesci sie dobrze spisywaly, aby zloty sie udawaly, i aby marzenia sie spelnialy.
pozdrowki for you all!!!!

szampanskiej zabawy na sylwetsra!!!!

Więc i ja się dołanczam do życzeń Wszystkiego wszędzie wszystkim A tak na poważnie to by nasze Fiaciki dalej się dzielnie sprawowały a ich właściciele mieli do nich cierpliwośc i kase na kolejne modyfikacje

Tez chcialbym wszystkim zyczyc udanego nowego roku, jeszcze szybszych i bezawaryjnych Fiatowskich pociskow oraz milego hucznego sylwestra

Zeby nasze bolidy dzielnie wkroczyły w ere BIO zupki
A wszystkim swietnej zabawy !!

i zeby za nasza kasiore z podatku drogowego wrescie zaczeli naprawiac drogi i przestali zakladac progi.

wszystkiego naj naj najlepszego

Oraz zebrania budżetu na nadchodzacy sezon rajdowy 2004!!!!!!!!

Tego samego co na święta!
Każdy wie czego by chciał więc tego mu życzę. Progi jak już muszą być to jakieś płynne żeby można przez nie "przepłynąć" lub ewentualnie nieco wyskoczyć, a nie pogiąć sobie felgę czy wyrwać zawieszenie .
No i oczywiście żebyście się wszyscy przybyli na I-szy zlot ogólnopolski klubu (gdzie by nie był) i mieli klubowe kalendarze - nic nie sugeruje .
Superowej zabawy sylwestrowej!

zeby wam z kranu leciala benzyna!!wszystkiego najlepszego!!

ale tylko 100 oktanowa wszytskiego naj dla ekipy fiato-"zboczeńców" oby sie koła kręciły, szyby nie zamarzały na mrozie, a konie w silniku mnozyły sie jak króliki. ostrej zabawy na sylwka - bo mamy az 4 dni .

pozdro i respect for all na ten 2004

Bawcie sie dobrze i opiekujcie sie swoimi bolidami tymi duzymi i tymi malymi. Zycze wszystkim hucznego, zajebistego sylwestra i do siego roku!

Ja życzę wszystkim zdrowia żebyście mięli siłę grzebać przy swoich furach, szczęścia - bezawaryjności bolidów, kasy na przerabianie maszyn i wszystkiego naj... .

Pozdrawiam

Przyłączam się do życzeń wszystkich klubowiczów.

Ja też życze wszystkiego najlepszego all.....udanej zabawy sylwestrowej i żebyście rano niemieli kaca.. .....a o fiatach już wszystko zostało powiedziane....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, ABY TEN PRZYSZŁY ROK BYŁ DLA WAS PROSTY ,WESOŁY, POMYŚLNY , BEZ ŻYCIOWYCH POTYCZEK, ZEBY TEN NOWY ROK BYŁ POPROSTU WSPANIAŁY, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

NO to i mnie nie może zabraknąć życze wszystkim wszystkiego najlepszego aby fury sie sprawowały i dużo wytrwałości w nadchodzącym roku !!!!!!!!! do siego !!!!

Wszystkim fiatomaniakom i nietylko zycze szczęsliwego nowego roku, zeby sie wszystkie mazenia spelnily i te motoryzacyjne i te niemotoryzacyjne i zycze takze udanej zabawy SYLWESTROWEJ.

Wszystkiego najlepsiejszego życze Wam, trudno wymyślić jakieś 0orginalne życzenia ale mam nadzieja że wam się spełnią wszystkie marzenia zarówno te motoryzacyjne związane z fiacikami jak i te "zwykłe"

P.S. Moje mażenie się już spełniło, budze się rano, odsuwam zasłone a tu śniegiem wali aż miło

not to masz farta Lord. to tez jest jedno z moich marzen aktualnie ale w kraku tylko deszcz i deszcz. dramat z ta pogoda!! ale juz na dniach oczekuje sniegu ))) jak juz w bielsku jest to juz blisko ))

Do Was też dotrze śnieg U mnie sypie od rana cały czas I nawet mi się nie chce iść na impreze tylko pojeździć

Nie wiem czy to pora na politykę, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku (na co nie liczę) przestaną kraść te skurwysyny millery i inne chuje, co nam wszystkim wyjdzie na dobre.
Pozdrawiam.