| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Samael Miłośnik FSO HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-04 20:30:14 u mnie w śp. bisie plyn wyciekal, no moze nie wyciekal co saczyl sie, z pod uszelki glowicy, byly to tak niewielkie ilosci ze nigdy nie bylo mokro bo te odrobiny zawsze zdarzyly wyparowac, i tak po tygodniu jezdzenia zapalala mi sie kontrolka plynu,
jezeli plyn spiepra ci w ten sam sposob to powinienes miec na bloku w miejscu wycieku osad koloru zblizonego do koloru plynu chlodniczego a czy chlodnice masz szczelna? |
![]() MichalSW Miłośnik FSO FSO Polonez Caro Plu ... Kielce | 2004-01-04 20:47:36 Ja mialem podobnie w Polonezie. Wyciek byl tylko zewnetrzny, ile sie wlalo plynu tyle wylecialo. Trzeba szukac sladow wycieku na bloku, pod samochodem itd. Chociaz przyznam, ze jest to chyba rzadki przypadek uszczelki pod glowica. |
DeeJay ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-01-05 06:41:17 Chłodnica na bank jest oki...
Silnik jest mokry tak jak napisawszy. Jak stoję na śniegu to pojawiają się ze dwie krople pod autem... |
wiciu C+ 1,6GSI+lpg Gliwice | 2004-01-05 19:56:58 No a reszta pewnie zdąży odparować. Niekoniecznie musi to być wina uszczelki. |