MotoNews.pl
11 Gdzie jest drugi V-ce Prezes ?? (34488/343) - PT

Gdzie jest drugi V-ce Prezes ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co się dzieje z Quattro ? Chyba go na dywanik poprosimy !

Przy okazji - Grochu też się nie odzywa - co jest grane ? To Polska nie Angila, czemu więc wszyscy wycofują się po Angielsku ?

no wlasnie gdzie jest jeden i drugi?

Groch był Quattro niet i cóz nie wiem co powiedzieć

http://motonews.pl/forum/?op=cmb&f=25&start=40

Polecam sprawdzić naszego Vice ! Widać że należy do wielu klubów, nic dziwnego ze nie ma czasu się udzielać... a ostatnie online to z 6tego grudnia jest.

Kurde, jak to możliwe że należy do klubów Toyoty, Fiata, Opla , i do FSO TEAM ? Parkuje swoje maszyny w hangarze czy co ?

[ wiadomość edytowana przez: Odisses dnia 2003-12-27 12:18:46 ]

napisałem do Quattro priva a w reszcie klubów poza F&F i nami jest jako sympatyk

To że jest w innych klubach to chyba nie przestępstwo ale powinien uczestniczyć czynnie w życiu klubu

faktem jest że obaj polecieli w kulki i należy im sie jakieś upomnienie( chłosta )a jeśli im nie zależy to cóż...nikt ich nie zmusza do tej funkcji!!

zalecam dwa baty i nakaz postawienia skrzynki LECHA

albo dwóch skrzynek i umycie aut klubowiczów, których sie spotyka na forum regularnie

juz mowilem piwo tak mycie nie

Bardzo dziwne?? Ale mycie sie przyda wszystkim po zimie

Cytat:
2003-12-27 16:53:02, bandzior pisze:
To że jest w innych klubach to chyba nie przestępstwo ale powinien uczestniczyć czynnie w życiu klubu

Miałem na myśli ze interesują go I Ople i Toyoty i Fiaty I Polonezy.
Cieżko mi to przetrawić.... nie wiem czemu.

Stary bądź tolerancyjny!!
to tak jak z murzynami... różnią sie tylko nieznacznie!!
przecież i ople i reszta zachodnich(fe) fur ma 4 koła i silnik!!
ale nich sie chociaż pojawi!!

Po prostu ma wszechstronne zainteresowania

Ja tez kocham Audi Ale czy to zbrodnia??? Przeciez mozna czasem sobie podumac o A4 cabrio Polonezow Cabrio zawiele nie bylo

Ok, ok, nie czepiam się ! Absolutnie. Ale starczy mu czasu by sie udzielać na tych wszystkich forum ?

W każdym razie - pożyjemy, zobaczymy.

Racja ale jako prezes powinien świecić przykładem

Właśnie to trzeba zaznaczyć że POWINIEN!!!

Wczoraj napisałem list tzn priva do niego z pytaniem co słychac czemu nic nie pisze no i czekam, na pewno nie mozna czekac w nieskończoność ale jeszcze troche

Jesteś cierpliwy