| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-01-06 21:17:39
Tu chyba obrazuje się cały mój problem. To coś czego nawet nie potrafie nazwac nie chcę całkowicie pójsć w dół jak w drzwiach pasażera. Drzwi nie chca się porządnie zamknąć - znajomy powiedział że to jakaś sprężynka. Pojechałem do wujka lakiernika a ten że napraw spręzynke. Szukam w ksiażce Fiata i juz zbaranialem .... Aha drzwi miały pewien luz i poszły w dól ale wyregulowałem podkładkami drzwi ..... Co radzicie ???? Sprawa jest o tyle poważna że autem neida sie nigdzie pojechac - bo nie da sie zamknąc. Ps. Rysunek to istny majstzersztyk mozecie go przetwarzac [ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-01-08 19:53:40 ] |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-01-06 21:37:26 Hmm dla mnie tak to wygladało .
Ale bylbym wdzieczny - czyli co kupic nowa sprezyne i powinno banglac ??? Wymieniam po drodze klamki to akurat ..... |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-06 21:56:03 Czuczu, zajzyj sobie, bo calkiem mozliwe ze ci ta sprezynja spadla z takieg bolca, zamek w malcu jest taki sam jak w poldku moich rodzicow 89' a u nich identyczny byl objaw, ze zeby zamknac to trzebabylo pozadnie jebanc drzwiami a i tak to nie pomagalo i wystarczylo czasami pchnac drzwi i sie otwieraly od srodka, taka sprezynke mialem gdzies w piwnicy, ale napewno ty tez ja masz tylko poprostu spadla z zaczepu |
beneq mustang virginia beach | 2004-01-07 00:18:29 --->> zdjecia zamka--<<
z tego co sprawdzilem to jak zdjolem spezyne ta co na fotach to mechanizm nie opuszczal sie do konca wiec chyba to jest przyczyna |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-01-08 19:24:23 Ok więc.
Wszystko ok sprężynka cała. Jak krece kluczykiem nie otwiera się !!!!!! Jak zamykam od srodka to sie zamyka ...... Co to może być bo mam juz dosc 3 godz rozbieralem wszystko i juz nie wiem co myslec .... |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-08 20:36:58 pewnie, nie masz tego plastikowego ciegla miedzy ramieniem wkladki a zamkiem albo nie jest zaczepiony |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-01-08 20:39:51 Ciegno sprawdzone.
Łacznik plastikowy działa jak należy .... mam tylko ale - mianowicie nie do konca ciagnie ten plastik - jaby sie przycinało... |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-08 20:48:19 wiesz co ciezko tak na odleglosc wymyslac szczegoly awarii, jak bede mial benz to do ciebie podjade i zobaczymy co w trawie piszczy |