Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2004-01-09 17:39:26 [omega b] pytanie audio
Obecnie jestem na etapie planowania zabudowy instalacji audio w moim sedanie. W duzej mierze mam zamiar wykorzystac komponenty pochodzace z systemu zdemontowanego z poprzedniego auta. Zanim przystapie do rozbiorki auta, mam 2 istotne pytanie: 1. Czy ktos natknal sie na problemy z ograniczeniem miejsca jesli chodzi o instalacje midbasow 16,5cm w przednich i tylnych drzwiach? Czy glebokosc jest w jakimkolwiek stopniu ograniczona? Czy bez przerabiania tapicerki mozna dolozyc pierscienie dystansowe grubosci co najmniej kilku milimetrow? 2. W ktorym miejscu istnieja otwory w sciance pomiedzy kabina, a komora silnika umozliwiajace optymalne przeprowadzenie przewodow zasilajacych dla wzmacniaczy? Z gory wielkie dzieki za odpowiedz. ![]() |
![]() gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2004-01-10 05:10:53 Jeżeli chodzi o drzwi to coś o co Tobie chodzi jest pod poniższym linkiem tylko ten język ale są zdjęcia:
http://www2.neweb.ne.jp/wd/yupon/audio/fspe_1.htm [ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2004-01-10 05:11:56 ] |
![]() DrA eS ... | 2004-01-10 10:11:52
mam 20cm... 16 to w serii Bose byly...
ano jest... nie pamietam tylko ile...
nalezy a nie mozna... ![]()
po stronie kierowcy... latwo przeciagnac... |
![]() psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2004-01-10 12:27:42
Hmm. Planuje pozostac przy 16tkach, lecz Twoje wiesci dobrze wroza. ![]()
To super. ![]()
Dzieki wielkie za info. ![]() |