| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-01-25 23:57:26 ogolniekazde autko przed zakupem warto sprawdzic!!
Jezeli autko faktycznie jest w bdb stanie to beedziesz mechanika widywałod wymiany do wymiany-oczywiscie oleju heheh albo jak bedziesz chciał z nim tylko porozmawiac lub pyfko wypić, autko naprawde jest wdzieczne -jak każda toyka P.S. najwazniejsze by sie nie podpalac i dokladnie sprawdzic autko!!!!!!! |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-01-26 11:29:23 Sprawdzić i brać. Potem koniecznie wstąpić do naszego Klubu Białystok zawsze mile widziany, pozdrawiam ziomka ![]() ![]() |
Woytek Toyota Starlet Warszawa | 2004-01-26 13:03:06 Za taka cenę, jeżeli auto jest sprawne to polecam, ale warto pojechać na przegląd do serwisu toyoty( 150zł - ale warto), jak samo szukałem samochodu to autka pieknie wychuchane nie wyglądały juz tak dobrze technicznie, amorki do wymiany , rozrząd itp. dobry mechanik w serwisie z grubsza znajdzie też ślady po ewentualnych malowaniach i określi czy było to tylko cos lekkiego czy poważnego! - warto też zwrócić uwagę na kierownicę, pedały i drążek zmiany biegów - jak są zbyt wytarte to znaczy że przebieg jest wyższy niż na liczniku, a jak nowe to pewnie wymienione.. słyszałem o takich sytuacjach że spzredawano samochód z przebiegiem 190 tys jako 56 tys tylko wymienino te elementy kosmetyczne |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-01-26 18:41:00
Jeśli jest kupiona w salonie to obecny właściciel (nie wiem co prawda którym on jest z kolei) powinien mieć komplet dokumentów zakupu, faktur, książkę serwisową z której wynika przebieg eksploatacji, co i kiedy było wymieniane. Jeśli jest to samochód kupiony w PL jako nowy i nie jest bity, (nie liczę ewentualnych drobnych stłuczek itp.) to po oględzinach, najlepiej u mechanika, chyba że masz znajomego speca, dopiero bym się zastanawiał nad kupnem. Spytaj się gościa czy auto jest bezwypadkowe i tak jak piszą jedź do serwisu, dogadajcie się, niech on płaci i doliczy Ci ten koszt do ceny auta, aczkolwiek nie każdy na to pójdzie, jeśli jest wielu chętnych nabywców. Aczkolwiek jeśli masz dobry wzrok, wiesz gdzie patrzeć, to jesteś w stanie stwierdzić sam czy auto miało poważniejsze przygody, ja nigdy do mechaników nie jeździłem na testy Ale jak nie jesteś pewien co i jak to jedź do kogoś kto się zna.
A co to u licha znaczy ? WTF Albo widać albo nie widać. |
kcezar TOYOTA DRIVER COROLLA 1.4 SEDAN Te ... Mrągowo | 2004-01-28 10:52:24
Tak, tak...słuchaj doświadczonych... |