¦MIERTELNY WYPADEK !!!

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co

Tym Lanosem jecha³y cztery dziewczyny w wieku oko³o 20-23 lata. Dwie które siedzia³y z przodu zgine³y na miejscu a dwie które siedzia³y z ty³u prze¿y³y wypadek.
Wielka szkoda, poniewa¿ Pani która kierowa³a tym Lanosem by³a nie lada "szprych±"!
Samochód wpad³ czo³owo pod tira i dwie piêkne kobitki posz³y do piachu...

Wszystkie dziewczyny by³y bardzo bliskimi przyjació³kami mojego s±siada i on jest autorem owych zdjêæ...

P.S. Najlepsza na samochodzie jest naklejka na drzwiach...

... bez komentarz, wielka tragedia....

Tak Lasombra to wielka tragedia i to bez wzgledu na urodê tych Pañ.

spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza...

sorry mam podly nastroj

Fakt , przykre .

Spytam z ciekawo¶ci .
Wina by³a po stronie kieruj±cej Lanosem ?

Jade sobie dzis po rondzie, widze ze zbliza sie samochod, niby mam pierwszenstwo ale... za kolkiem urocza blondynka, zlapalismy kontakt wzrokowy i pani wjezdza na rondo nadal sie patrzac i jakby mnie nie widzac, na szczescie hamulce jeszcze dzialaja!
Potem jakis Robur albo inny Star probowal mnie zepchnac z drogi ale ucieklem na pas rozpedowy. Juz widzialem oczyma wyobrazni skasowany lewy bok.

Kiedys wracajac z jakiejs traski przez Pabianicace w okolicach 5 - 6 rano doslownie na co drugim skrzyzowaniu spioch wyjezdzal na droge z pierwszenstwem i zajmujac juz polowe prawego pasa spogladal czy aby cos nie jedzie...

Znow Pabianice, pogoda swietna, na skrzyzowaniu wyjezdza mi pod kola palant z pasazerka, biedna dziewczyna lapie sie za glowe i natychmiast zaslania oczy, znow na szczescie wyhamowuje.

W Poznaniu bylem swiadkiem jak w nocy ekipa malowala przejscie dla pieszych i pasy na jezdni, byli elegancko obstawieni pacholkami (czy jak tam sie to nazywa) a nastepny spioch wjechal i na pasy i na gumowe pacholki. Nawet nie zwolnil, pojechal dalej.

£ód¼, ulica W³ókniarzy, przejscie dla pieszych przed Geantem sterowane przyciskiem, zapala sie zolte, czerwone, ja i inni kierowcy dojezdzamy, zatrzymujemy sie, piesi wchodza na pasy. Nagle slychac z tylu dluuugi klakson, przechodnie ledwo odskakuja, "przelatuje" jakis osobowy samochod...

Kazdy moglby podac jeszcze sporo przykladow z zycia.

Szkoda dziewczyn.
A ten lanos chyba nie mia³ poduszek co ???
Mogli daæ chocia¿ pe³ne wersje aut do takiej funkcji, je¶li maj± to byæ "Bezpieczne wakacje z Daewoo".

Niestety takich i innych tragedii na naszych super drogach jest wiêcej...