Spocik na jezorem w Jaroslawkach WLKP.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Na Zlocie w Poznaniu dogadalismy sie ze zrobimy maly spocik integracyjny przy grilu i piwku.Spocik odbedzie w Jaroslawkach jest to 15 km. od Sremu a od Poznaia okolo 60 km.Zapraszamy wiare ktora byla na zlocie a takrze tych co nie mogli dotrzec z roznych przyczyn.Pozdro dla wszystkich.Prosze o wpisywanie sie chetnych.

P.S. Prosil bym o podwieszenie tematu do soboty
P.S. Z gory dzieki.

Ja bede na 100% pojade jako pilot ze Śremu, ludziska z poznka dojadą do mnie i razem śmigamy pod koniec tygodnia okaże sie czy będe w pracy więc i godzine o której sie spotkamy tez ustali sie później, wstepnie tak jak mówilismy 17 u mnie w Śremkowie pod pierwszym marketem intermarche

Ja jestem na 100%.

Oczywiście ja z moją panią i z Grabarzem i być może jeszcze jednym kumplem bedziemy na 100%

A kiedy to ma być?

Następny weekend - sobota i niedziela

Witam.No zapomnialem dopisac ze to bedzie 17-18 Lipiec. Sorki

P.S. Czekam na filmiki ze Zlotu Royber.

Pozdro

Niech ktos jeszcze napisze dokladnie gdzie to jest i jak tam dojechac.

czesc ekipa! w sobote jetem w pracy do 24 ale zrobie wszystko zeby do jaroslawek w nocy podjechac ( mam nadzieje ze swoim malcem!! ) pozdro chlopaki!!!!
p.s. osczedzajcie sily bo przyjedzie wielki piwosz!!!!! mufaz wez kiere i sie dogadamy.

Cytat:
2004-07-12 15:29:22, mufaz pisze:
Niech ktos jeszcze napisze dokladnie gdzie to jest i jak tam dojechac.

Damy rade,damy rade!

Cytat:
2004-07-13 00:37:17, szymek2424 pisze:
czesc ekipa! w sobote jetem w pracy do 24 ale zrobie wszystko zeby do jaroslawek w nocy podjechac ( mam nadzieje ze swoim malcem!! ) pozdro chlopaki!!!!
p.s. osczedzajcie sily bo przyjedzie wielki piwosz!!!!! mufaz wez kiere i sie dogadamy.

No byłby obciach jakby barman nie mógł wypić dużej ilości piwqa

Do soboty panowie. Poznaniaki i okolice umówmy się tam gdzie ostatnio - przy norauto i stamtąd pojedziemy razem.

Pozdro.

Hello byłem pogadać z Galusiem on już siedi od poniedziałku na miejscu spota, więc cena rozłożenia namiotu to 12 zł niezależnie od wielkości tylko bez przesady, wjazd może uda sie załatwić bezpłatny ale też istnieje prawdopodobieństwo drobnej opłaty pozatym jakąs flaszke kierownik by musiał dostac ale to nieproblem. Prosze napisać kto przyjedzie żebysmy wiedzieli ile aut. Godzina przyjazdu do Śremu to wstepnie 17 na miejscu bylibyśmy około 17.30 jak ktoś chce nr do Galusia żeby dowiedzieć sie szczegółów prosic na priv!!
Kto przyjedzie niech sie wpisze!!!

Ok - poraz kolejny potwierdzam swoje przybycie(z moją panią of korz), kumpel z czerwonego boba też bedzie na bank. I być może jeszcze jeden kumpel sie z nami zabierze. To tyle z mojej strony Ustalmy już twardą godzine: o 17 na wjeździe do Śremu!
Pozdro

Dobra bede czekał na was o 17 przed Śremem Poznacie mojego malca!!Jak by sie coś miało zmienić w co wątpie dam znać!!

aby ryczec!!!!!!!
masakra!!! załamaka!! cyma na spocik nie przyjade

Cytat:
2004-07-16 22:27:43, szymek2424 pisze:
aby ryczec!!!!!!!

Czytałem w twoim poście o remoncie. A nie możesz przyjechać z Galusiem??

Cytat:
2004-07-16 22:56:08, Royber pisze:
Cytat:
2004-07-16 22:27:43, szymek2424 pisze:
aby ryczec!!!!!!!

Czytałem w twoim poście o remoncie. A nie możesz przyjechać z Galusiem??

ja w sobote robie do 24 i chcialem przyjechac swoim malcem bo galus juz tam siedzi od poniedzialku. pozdro!

Hmm, to rzeczywiście kicha... chyba, że ktoś trzeźwy by po Ciebie podjechał... Jeśli to niedaleko oczywiście

Jurz pisałem szymkowi2424 że moge po niego skoczyc, a co do reszty to czekam o 17 przed tablica Śrem!!

wlasnie wstalem! ale mnie glowa boli!! bylo zajebi..... pozdrowionka!! w sierpniu trzeba cos podobnego zorganizowac!!