Gaznik od pandy 30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

poszukuje wszelkich informacji na temat gaznikow webera stosowanych w pandzie 30.

Mile widziane dane techniczne

Weber 30 DGF-1/254
Weber 30 DGF-1/251

Pozdrawiam
Jóźwiak Marcin ( Józek ) jozekmj@wp.pl
Zębowo /k Słupska woj. Pomorskie

Znacie adres strony Webera gdzie moge take opisy gaznikow znalesc ???
Szukam i szukam i lipa.
Moze ktos ma ksiazke o Pandzie i jest tam cos o Pandzie 30.
Na necie znalazlem pare ksiazek na ten temat ale jakos nie widzi mi sie kupno jej az z wloch (

Posiadasz taki gaźnik . Może masz dwa?? Skąd żeś skitrał takie cuda??

Mam 2 komplety z glowicami
Jedna juz jakis czas jezdzi - zalozyl ja moj brat.

A moja narazie czeka
Musze zkapletowac gaznik bo brakuje mi jednej dzwigni.
W sumie jest niepotrzebna ale fajnie miac kompletny.

A danych szukam bo dzwonilem do Mazika i powiedzial mi ze takich gaznikow jeszcze nie robil i najlepiej jak bym mial ich dane techniczne. Sa podobne do bisa, cc700 ale jednak sie ruznia.
Mowil ze jezeli nic nie znajde to i tak podejmie sie przerobki ale wolal by miec te dane.

Tak wiec nadal szukam.

A mam je od kolesia ktory zalatwil we wloszech 4 sztuki takich glowic - komplety. Szukalismy sporo w Polsce ale lipa, lub cena zaporowa. I tak ja mam 1, moj brat, Piotrek Kwapisiewich ( to on zalatwil ) szykuje swoja do 800ki, a Polo jedna odkupil i teraz to juz lata swoja 800ka.

tez mam takie cos ale jak na razie niestety tylko lezy i czeka na nieoczekiwany przyplyw gotowki zebym mogl to razem zalozyc w jedna 800tke w sumie jakies schematy i ogolne dane by mi sie przydaly wiec dolaczam sie do pytania.
same graty wygladaja tak :

sorry za jakosc lacza ale to tylko sdi

a czy gaznik:
WEBER 30 DGF 3/150; 152
lub polski zamiennik:
FOS 30 S2HR
pasuje do pandy?

to co wlasnie widac to jest Weber 30DGF bodajrze 3/152 wiec raczej pasuje skoro jest od pandy

Ja niestety nic nie widze
Dokladna nazwa gaznika jest wybita na dole

Na kolektor od pandy napewno podejda gazniki z bisa - w bisie byly chyba dwa rodzaje kolektorow ale weber na 100% pasi bo sprawdzalem.
Raczej od cc700 tez podejdzie