SuperOes w Tarnowie, 11 01 2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto Moto Klub Tarnowski zaprasza 11 stycznia
na SuperOes z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.

wiecej tutaj

wybiera sie ktos?

Ja niestety będe tylko jako kibic, bo zimówek nie mam . Ale zapraszam tu jest zajebi.. fajna trasa i hopka (nieduża) jest tylko nie wiem czy będzie przez nią przejazd. Prawie zawsze jest tu gość w maluchu o nazwisku: Janecki - strasznie ciężko z nim wygrać. Z Krakowa kilka Maluchów też zawsze jest.

Ja bede. Na szczescie z braku tlokow i innych dupereli nie rozebralem jeszcze bryki Tylko szkoda zimowki zakladac na 1 impreze...
A Janeckiego objechalem ostatnio - ale rzeczywiscie ma fantazje i jak tylko sie nie slizga za bardzo to ciezko mu wklepac.

Pozdrawiam.

ja jade

yapko : wiem - gratuluje ale szczerze jakby go nie obróciło w drugim przejezdzie to nie wiem czy bys wygral. Ale gosc mi sie podoba bo na czas nie jezdzi a i tak wygrywa. w moim rankingu jest na 3 miejscu za KOPI'm i Krajnikem. POZDRO.

PS. żeby tylko nie bylo z -10*C

[ wiadomość edytowana przez: speed555 dnia 2004-01-06 19:19:38 ]

Cytat:
2004-01-06 19:10:56, rafalmaxi pisze:
ja jade

i będziesz jeździł swoim potffforkiem ???

ja bym się przejechał jesli ktoś mnie zabierze, ma ktoś iejsce zeby mnie przygarnąć?

Rafal: super, wreszcie zobacze tego potworka na zywo! Bo niestety na SuperSprincie nigdy nie bylem.

Speed: sorry, nie wyrazilem sie zbyt jasno. Piszac "ciezko" mialem na mysli raczej ze jest nie do objechania... Jeszcze Piotrek Krzystanek tez jezdzi porownywalnie, tylko wiecej bledow popelnia chyba... W ogole nie wiem czy oni raczej na Wielickim nie beda jezdzic.

Rafalmaxi: ponawiam pytanko: bedziesz?? bo ja tez bardzo bym chcial zobaczyc twą maszyne