Kto wybiera sie do modlina w maju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ciekawe czy pozwolą mi wystartować w wyścigach na 1/4mili moim swapem??

Jezu powiedziec ci cos i od razu.......
Rafał wyluzuj założ 5ke .....
Jakies podtrzymanie turbo , Trzeba pogadac z albertem o zmianie regulamin uw koncu Fiat to ta sama grupa producencka co Zastawa - do zrobienia....
Gorzejz tym ze i tak i tak lądujesz w outlaw ...
Ale mysle ze to jest do ugadania - problem w tym ze ejstes zbyt szybki jak na miniplus.

pozwolą.. w klasie outlaw razem z polonezem V6 nitro i innymi nieregulaminowymi wynalazkami...

już mam odp od org moge w mini plus a zastawka to to samo co fiat ta sama grupa

Cytat:
2004-01-03 00:26:37, CZUCZU pisze:
Jezu powiedziec ci cos i od razu.......
Rafał wyluzuj założ 5ke .....
Jakies podtrzymanie turbo , Trzeba pogadac z albertem o zmianie regulamin uw koncu Fiat to ta sama grupa producencka co Zastawa - do zrobienia....
Gorzejz tym ze i tak i tak lądujesz w outlaw ...
Ale mysle ze to jest do ugadania - problem w tym ze ejstes zbyt szybki jak na miniplus.

już wielokrotnie pisali że nie zmienią przepisu o ilości cylindrów... nawet jakby przeszedł przepis o nowej grupie producenckiej, to nie było maluchów 4-cylindrowych, więc swap w obrębie klasy może być tylko na inny 2-cyl. silnik Fiata...

czy jest zbyt szybki jak na mini plus to nie wiem.. jest szybki ale w modlinie już były CIFy i R5-tka, które robiły 14-tki i niskie 15-tki. a w przyszłym sezonie będzie kilka naprawdę mocnych aut w tej klasie

rafalmaxi, grzechem by bylo nie pojechac do modlina i nie widziec Cie w akcji. Ja juz 3mam kciuki

Cytat:
2004-01-03 00:32:07, rafalmaxi pisze:
już mam odp od org moge w mini plus a zastawka to to samo co fiat ta sama grupa

A co z iloscia cylindrow ????
Bo wedle regulaminu Outlaw chyba ze cos zmieniają ( albo stwierdzą ze w malcu nei jest mozliwe zastosowanie tego punktu )

Mam nadzieje ze pokazesz tam klasę .
Ps. Impreza 2dniowa więc będzie się działo .......

na pewno w mistrzostwach polski (bo taką ma to rangę) takich jaj nie będą robić - po nich można się wielu rzeczy spodziewać, ale nie tego że będą faworyzowali maluchy...
zaraz by się posypały protesty, bo w końcu czemu ktoś ma być faworyzowany

a tak poza tym to maluch Rafała nie spełnia jeszcze przynajmniej jednego punktu regulaminu, całkowicie niezwiązanego z silnikiem - jak na mój gust będzie 'Outlaw'

Jakiego pkt?

Jeśli u mnie wszystko się potoczy po mojej myśli to może moim też wybiorę się do Modlina

tzn, ze nie sprzedajesz?

jak będzie kupiec to sie okaże

Cytat:
2004-01-03 19:55:49, ZoLt4R pisze:
tzn, ze nie sprzedajesz?

Do kogo to pytanie do mnie czy do Rafała???????

Ja chyba na razie troszkę pojeżdżę swoim , jak coś to się zbuduje nastepnego z większym silnikiem

to bylo do kazy, mowiles cos ze robisz na profi i sprzedajesz za 12-13k zl ? to juz nieaktualne? albo ja sie w czyms pogubilem

Nie żle zrozumiałeś Zoltar mówiłem , że mniej wiecej tyle będę cenił jeśli zdecyduje sie sprzedawać , jest kilku ludzi, którzy sie tym interesują aobaczymy jakie bedzie ich stanowisko jak autko zostanie zarejestrowane i zacznie jezdzić , ale ja raczej jeszcze do września chyba nie będę zainteresowany sprzedażą - strasznie sie napaliłem na Zvolen , bardzo mi sie spodobała ta impreza i w tym roku już wreszcie chciałbym czynnie uczestniczyć w niej , a poza tym auta chyba nie trzeba bedzie sie wstydzić wiec czemu by go nie pokazać na obczyżnie, pozdro

sorry za O/T. fakt, ok wiec bede mial od wiosny wlasny plan do wykonania w autogargasie szczegoly uzgodnimy na priv'ie a najlepiej chcialbym przyjechac zobaczyc bisa i pogadac o tym co mi we lbie siedzi. dzieki za info. a co do Zvolena jak najbardziej trzeba pepikom i reszcie pokazac co i jak heh

To do zaobaczenia w Zvoleniu tylko że jak pojade to pwenie 650ccm

kiedy zvolen jest ja jade też??

Zvolen bedzie .
Tyle napsial matuska - termin druga połowa maja / 1 polowa czerwca ........
Czyli gites .......

No właśnie wybiera się na następny Zvolen jakaś ekipa?
Coś mi się zdaje że Polska ekipa byłaby najmocniejsza