Krakowski kręcioł zimowy 11.01.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na 11 stycznia 2004 planowane jest spotkanie FSO wraz z kręciołekiem zimowym na znanej przez wiekszość zajezdni MPK organizowane przez FSO Motoklub Polska. Serdecznie wszystkich zapraszamy.

Mapka:
czerowny punkt - stacja Statoil (miejsce spotkania) godz. 12:00
niebieski punkt - miejsce kręciołka

Więcej informacji tutaj

Ja najprawdopodobniej sie pojawię. Zależy jaka będzie aura i jak będzie z fiacikiem.

Jeszcze raz przypominam o zlocie, bo to już tuż tuż a pogoda dopisuje.

Wklejam też wstępny plan kręcioła, trochę mniej zamotanego niz u was ostatnio ...

Mapki są full profesional - żeby wszędzie takie były

wezcie tylko jedno pod uwage:ze trase trzeba skonfrontowac z warunkami na zajezdni bo sie moze okazac ze w tych miejscach co chcecie nie bedzie sie dalo zawracac z powodu lodu

byłem teraz na zajezdni i jest lód nie da sie wogóle jeździć

hehehehhehe to pojeżdzone

Spoko... mamy jeszcze tydzień. Podobno pod koniec przyszłego tygodnia ma być odwilż co może dac fajną mokro - błotną nawierzchnię. Tak więc Ci którzy będą chcieli wpaść na zajezdnię niech nie myją wcześniej swoich furek .

[ wiadomość edytowana przez: Lajkonik dnia 2004-01-04 01:19:47 ]

jezeli nie bedzie nauki to tez wpadne. siakies wpisowe?????

Yeah Napewno sie pojawie

Cytat:
2004-01-04 01:27:07, goorek pisze:
... siakies wpisowe?????

Ja nie zdzieram z kolegów

jesli wszystko pojdzie ok to bede

nie bedzie mnie - mam tyle nauki ze glowa boli. a odrzut od ksiazek taaaaki ze ja pierdziele.
bawta sie dobrze.
pozdrowki

jaza latwiam sprawy rodzinne wiec nie dam rady

Cytat:
2004-01-03 23:04:20, lukaszc pisze:
byłem teraz na zajezdni i jest lód nie da sie wogóle jeździć

ja byłem wczoraj i dało się jeździć, ale zakręty z górnych rogów mapki i nawrót przy wjeżdzie były masakrycznie oblodzone.
(obroty o 360° gwarantowane)
na środkowej części placu umiarkowanej wielkości płaty lodu i duże połacie "nieużywanego" śniegu.

Jeszcze nie zdąrzyłem ściągnąć numerka z ostatniego kręciołka F&F - trza poszaleć - robię gaźnik i wpadam !!!!!!!!!!!!!

W woli przypomnienia jeszcze raz chcę zaprosić wszystkich Fiatomaniaków.

11.01.04
Zajezdnia godzina 12:30
lub
STATOIL ul. Lublańska godz. 12:00

......a śnieżek pada