| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-02 17:46:17 Paczka była zapakowana w solidne opakowanie z GRUBEJ tektury także naklejka nie miała możliwośći zniszczyś się podczas transportu. Do paczki dołączona wisytówka firmy PLOTER oraz mała instrukcja naklejania.
Jak się okazało, naklejka wykonana jest w następujący sposób: 1. litery srebrne wycinane pojedyńczo i pojedyńczo naklejane 2. do naklejki dołączona "folia transferowa" służąca do naklejenia naklejki... 3. dzięki mojemu projektowi jest idealnie dopasowana do profili tylnej szyby (bo właśnie tam będzie naklejona) ...jak to wszystko się naklei, ile czasu to zajmie i czy będzie ciężko - zobaczymy... mam nadzieję że nie zniszczę tego podczas naklejania... Z waszymi małymi naklejeczkami na blendę napewno będzie mniejszy problem Zabieram się zatem za kolejny etap naklejkowania - czyli wysłanie projektu wstępnego do PLOTER''a i oszacowanie wstępnego kosztu wszystkich naklejek... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-02 18:30:54 To co Łukasz moze sie postkamy w weekend i ponaklejmy te zabawki na samochody ?
co ? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-03 00:31:02 Nie ma problemu Lasombra - stykniemy się, nakleimy, zrobimy fotki i wżucimy na Forum...
Od razu dam Ci kase za koszulki Klubowe... Instrukcję naklejania mam, ale bardzo powierzchowną - jeśli znasz się na tym Macieju to czekam na wskazówki bo takiego cuda jeszcze nidgy nie kleiłem a nie chciał bym tego spierniczyć... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-05 22:51:04 Dzięki Macieju za wyczerpujące info...
Jak się okazało, moja kochana druga połowa ma naklejanie takich naklejek z folią transpotrową w jednym palcu, gdyż jak powiedziała, przez całe liceum plastyczne kleiła takie rzeczy! Jutro w garażu będę kleił razem z nią (a raczej jej asystował) - zaraz po robocie zrobię fotkę! |