MotoNews.pl
2 Pech (37444/26) - PT

Pech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pechowy dzien tak to mozna nazwac .Opowiem od poczatku, jak prawie co dzien brykam sobie nieopodal siebie na silowienke.Wiazd do niej jest troche do dupy bo trzeba obiezdzac szkole do okola a dodatkowo co pare metrow sa zajjjebiste progi zwalniajace a dodam ze jest to droga jedno kier.. Stoji tam nakaz jazdy prost i zakaz wjazdu. .Oczywiscie jak to w polskich realiach kazdy to ma w dupie i lamie zakaz i wiezdza pod prad i ja tez tak robilem i wrzystko bylo O.K szeroka ulica kierowcy mijali sie w pelnym zrozumieniu.Wrzystko bylo cacy az do dzis kiedy wyjezdzajac z za rogu ukazal mi sie widok polonezika z napisem policja HALT .Probowalem tlumaczyc ze pierwszy raz tutaj jestem, nie widzialem znakow ,a w ogole to wrzyscy tak robia .Na nic me starania za kazdy zlamany znak 5p a bylo ich 2 wiec 10punkcipow i 250zl .podziekowalem i odiechalem. THE END jaki z tego moral?

taki zeby nielamac przepisow masz nauczke na drogi raz

Cytat:
2004-01-27 00:34:44, dorian pisze:
jaki z tego moral?

Nie wchodź w tramkach do lodówki?

Cytat:

Martinezz brawo nikt by na to niewpadl)

Cytat:
2004-01-27 00:38:16, Martinezzz pisze:
Cytat:
jaki z tego moral?

Jeśli dobrze zrozumiałem, chciałeś przez to powiedzieć, że "Kto pod kim dołki kopie od miecza ginie, a kto mieczem wojuje... ten sam w nie wpada " ???

Szkoda 250centylów to całkiem pokaźna suma.
PZDR

Kasa kasą, ale 10 pktów za taki wybryk to strasznie dużo.

hmm no ale nie kumam..mamy cie pocieszac?? szkoda przede wszystkim 10pktow dopiero potem kaski..ale coz..to tak jakbys zawsze palil papierosa tankujac samochod i nagle sie zdziwil ze za n-tym razem wybuchlo

Cytat:
Wiazd do niej jest troche do dupy bo trzeba obiezdzac szkole do okola

Już wiesz dlaczego ta droga jest jednokierunkowa i wszędzie są progi. Zapewne po to aby dzieci mogły spokojnie chodzić do szkoły, a chopcy w swoich sraluchach nie dopierdalali po 60 km/h wokół. Powiem jak ojciec dwójki dzieci (z czego jedno w I klasie podstawówki, drugie jeszcze ledwo chodzi). NALEŻAŁO CI SIĘ!!!

[ wiadomość edytowana przez: piotr-ek dnia 2004-01-27 06:49:45 ]