III Kreciolek wielicki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W niedzielę 11 stycznia 2004 o godz. 09:00 zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w III eliminacji "Kręciołka Wielickiego" edycji Zimowej, tradycyjnie organizowany jest przez firmy Rako Autotuning i Auto - Alfa.

Sponsorem zawodów jest firma Handlopex S.A., importer m.in. opon marki Matador i Barum. Impreza odbędzie się na terenie Maxi – Schrot-u w Krakowie przy ul. Centralnej (dawny teren Prefabet-u). Każdy z uczestników będzie pokonywał próbę sportową trzykrotnie, do klasyfikacji zaliczane będą dwa najlepsze przejazdy.

Zapisy prowadzone będą od godz. 9.00, start pierwszego zawodnika o godz. 10:00. Wpisowe wynosi 30,- złotych.

Całkowity dochód z imprezy przeznaczamy na Wielką Orkiestre Świątecznej Pomocy. Każdy zawodnik i ewentualnie pilot zobowiązany jest do startu w kasku ochronnym. Serdecznie zapraszamy!

Wybiera sie ktos od nas?? ja jade z Konradem i Markiem popatrzeć jak jeżdżą, może śnieg nie zdąży jeszcze stopnieć

a gdziebede proby
?? jest jaks stronka tych imprez??

ja moze podskocze chce jeszcze podjechac pod M1 zobaczyc co tam bedzie

Ja się wybieram zaraz zbieram się i jadę może dojadę

Cytat:
2004-01-11 07:23:27, Gadzio pisze:
Ja się wybieram zaraz zbieram się i jadę może dojadę

pod m1 jest 18-stego.co do prob to jest zawsze informacja na www.rajdy.hoga.pl

[ wiadomość edytowana przez: zowa dnia 2004-01-11 08:39:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: zowa dnia 2004-01-11 08:39:46 ]

Moim zdaniem Fajna imprezka , tylko ta traca , ciekawa ale moim zdaniem za długa jak na te warunki pogodowe (jeden przejazd ok 3min) Ale tak pozatym to wszystko ok
pozdrO

kreciolek wg mnie byl lepszy od poprzedniej na maxi schrocie ale na moj gust to bylo za duzo sniegu i predkosci byly porownywalne z tymi co ja osiagam na osiedlowych uliczkach gdyby bylko mniej sniegu i lepsza przyczepnoisc bylaby o 100 razy lepsza zabawa, ale licza sie checi

takie sobie to było... , typowe kręcenie wokół słupka. Gratulacje dla Gadzia którego chceli zdyskwalifikować , ale się nie dał i zajął 1miejsce w klasie i 2 w generalce

Jestem już po kręciołku, chyba byłem niewygodnym zawodnikiem dla organizatorów bo jak już po drugim przejeździe wykręciłem 3 czas to się przyczepili o kolce, więc od razu dyskwalifikacja, ale jak wsadziłem seryjne zimówki to wszystkie czasy miałem liczone od początku, organizatorzy byli w szoku jak po zdjeciu kolcy zacząłem kręcić lepsze czasy, więc się grzecznie spytałem czy nie założyć z powrotem kolcy zobaczyłem tylko zdziwienie. Imprezę zakończyłęm na 1 miejscu w klasie do 903 i 2 w generalce, mam nadzieje że cały ten sezon będzie taki.

Oczywiscie należą się podziękowania dla wszystkich tych którzy wspomogli przygotowanie i start samochodu a wiec Technice Warsztatowej za sponsoring wpisowego i paliwa, szczupłemu za pomoc przy aucie, kavonowi za amory "betony"(oj wytrzepało mnie trochę), kolesiowi który porzyczył koła zimowe i wszystkim tyk którzy kibicowali mnie!!!!
DZIĘKI

gadzio bylem widzialem co do trasy to chyba wlasnie dobrze ze dluga byla, ale bez przesady niebylo znow tyle krecenia pare ladnych zakretwo tez sie znlazlo wedlug mnie dobra impreza ziomowa

a jak wypadł Jarek N. ??

Gratulacje Gadzio oby tak dalej

Bylem,widzialem.gratulacje z bardzo dobrego wyniku.Gadzio byle tak dalej.pozdrawiam.

poszukuje zdjeć z III wielickiego kręciołka, jak narazie znalazłem jedno na hodze jakbyście cos widzicieli to podeślijcie mi je jakoś z góry dzięki.Pozdrawiam!!!

Gadzio ja mam parę(chyba naście)zdjęć z tego kręciołka , przesle Ci dzisiaj jak chcesz
pozdrO

No cóż Gadzio tylko tak dalej czasy na prawde robiły wrażenie choć klasa malców nie była pełna
tomy jeśli chodzi o mój występ to delikatnie mówiąc było kiepsko a nawet bardzo kiepsko momętami wręcz marzyłem o powrocie do malca no ale cóż kiedyś trzeba się też przesiąść do innego auta a z tym jest związane czasem danie d...... w paru imprezach
Myśle że czasy powinny się plasować gdzieś w środkowej części tabeli ale tak jak mówiłem z występu jestem bardzo niezadowolony (czy ktoś mnie nauczy jeździć ośką???? ) w sumie to sądze że z tych wszystkich zakrętów jedynie 90 wychodziły mi przyzwoicie wszystko co ostrzejsze to po prostu porażka no ale cóż mam nadzieje że będzie coraz lepiej

Gadzio gratulacje! U nas w Tarnowie w tym samym czasie tez byl kreciol i w generalce wygral gosc w Maluchu (Waldek Janecki). Rozwalił gwiazdy z PPZM: m.in. Kalickiego w Micrze i kilka mocnych fur na kolcach. W I przejezdzie lepszy byl tylko Gładysz w golfie na kolcach ale do drugiego przejazdu nie wystartowal Sorki za OFF

Jarek pamiętasz jak było rozdanie nagród jaki podawali mój czas 295.40 to nie wiem jakim cudem na hodze mój wynik wyszedł 309.10 o blisko 15 sekund gorszy od Konrada Grochota a wg mniew to biliśmy się o setne sekundy. Wydaje mi się że się nie pomyliłem w obliczeniach bo 2.25.40 i 2.30 daje wsumie 295.40 to skąd to cholery wyszedł im czas 309.10. Może wyniki z góry były ustalone, sam nie wiem co mam już o tym myśleć, najpierw ta nieuzasadniona taryfa potem doczepka o kolce ale to dopiero po wykręceniu dobrego czasu i następnie sfałszowanie wyników, mam nadzieje że to była najzwyklejsza pomyłka z tymi wynikami i ze poprawią je lada dzień, ale jeżeli nie to ja się już na ich imprezach nie pojawię skoro z góry tak ma to wyglądać, sami sobie wyrabiają opinie tym co robią. Nie mam już nic więcej do powiedzenia czekam tylko na odpowiedz z RAKO

właśnie dostałem maila od rako z przeprosinami, przyznali się że popełnili oni błąd w obliczeniach i tym sposobem stało się tek że wygrałem klasę do 903 i klasyfikację generalną. Lepiej już być nie mogło