Czy można to dostać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy można jeszcze kupić nowe w sklepie:

Lusterka chromowane do borewicza?
Chromowane przednie halogeny przeciwmgielne?
Kapsle chromowane?
Znaczki do borewicza (polonez 2000)?
Klamki chromowane?

Jeśli można dostać to gdzie i za ile?

ponieważ jesteś z łodzi to w razie konieczności mogę ci zaproponować pochromowanie- czyli nałożenie powłoki galwanicznej na zwykłe klamki, lustra itp.. jakby coś.. nie wiem za ile. musiałbym się dowiedzieć

Co do sklepu to raczej napewno NIE
Wcześniej kupisz na bazarach ze starociami, złomowiskach, szrotach, giełdach. Kupić jakie jest i odrestaurować dając do galwanizatora. Będzie jak nówka

wszystkie z tych rzeczy kupisz w norblinie w warszawie w kazda druga niedziele miesiaca, jednak przygotuj sie finansowo, bo panowie sprzedajacy sa nastawieni raczej na frajerow.

Tak - widzialem wczoraj - ceny mieli dla jeleni. Widocznie tych nie brak, skoro oplaca im sie tam marznac.

Adamus

Jak by zaczać wytważać prywatnie na własny rachunek te ozdoby to można by było się nieźle wzbogacić. (szukam kontrachenta)

Jak by ktoś chciał to mam 1 błotnik tylny i 1 przedni (nie pamiętam która strona) + komplet progów do syreny 105, nówki (1980) pomalowane czerwoną podkładową i na nich są naklejki fabryczne

Błotniki i progi mam na wsi jak by ktoś chciał się zamienić lub kupić to czekam na propozycje.

Cytat:
2004-01-12 09:45:24, Trojan1000 pisze:
Jak by zaczać wytważać prywatnie na własny rachunek te ozdoby to można by było się nieźle wzbogacić. (szukam kontrachenta)
(...)

Fajny pomysł,ale raczej byś się nie wzbogacił zbyt mocno...Odrestaurowywanie borewiczów nie jest niestety jeszcze naszym "sportem narodowym"
A części?Cierpliwe poszukiwania po szrotach i ogłoszeniach a wszystko się znajdzie

Giełda w Norblinie ma tylko ładną nazwę - Kolekcjonerska. Reszta to pic na wodę i fotomontaż. Po za paroma autentycznymi kolekcjonerami reszta to zwyczajni handlarze. Trzeba byc dobrze zorientowanym w temacie żeby nie dać sie walnąć w rogi. Wiem to z doświadczenia. Chętnym służę bliższymi info na priv.