Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2004-01-11 02:14:22 ...najlepiej psa w srodku zostawiaj ![]() a tak serio...zrob jakis ukryty wylacznik pradu...zlodziej bedzie myslal ze akumulator padl... ![]() |
![]() yaceck Rower Salto Wrocław | 2004-01-11 02:43:29 siema - niedlugo przychwyce duzego fiacika od dziadka. On do tej pory stosuje cos takiego:
![]() w pomysle chodzi o to, ze wkalda sie pedaly w otwory w belce, zaklada klodke przez co podnosza sie, i sa praktycznie nie do uzytku... mozna tez zrobic miejsce, bo po ewentualnym nacisnieciu pedalu sprzegla i gazu wciska sie tez hamulec i auto stoi... jesli belka jest idealnie wymierzona zlodziej nie moze sobie zbytnio ustwaic tej belki i pretu do przeciecia i ma maly problem... nie zatrzyma go to na dlugo ale masywna belka i pret moga zniechecic... wszelkie wariacje na tem temat dozwolnone - np zmiana zawiasu itp ![]() ![]() |
![]() frytol ferrari 126 elegance Płock | 2004-01-11 06:09:41 mi sie podobal motyw ktory mialem w moim kapslu kiedy go kupilem
jakos w samym fotelu byl dospawany kawalek konstrukcji ktory mozna bylo zlozyc (po calkowitym podniesieniu fotela) zapiac to na klodke i do momentu kiedy to bylo zalozone nie szlo polozyc normalnie fotela ![]() kazdy samochod da sie ukrasc ale jak zlodziej zobaczy twojego malca z migajaca dioda od alarmu i np czyms w stylu zabezpieczenia ktore opisalem wyzej to pojdzie ulice dalej i buchnie malca ktory tych zabezpieczen nie bedzie mial, zwyczajnie do niego wejdzie, zlamie blokade kierownicy, odpali i odjedzie bez wojowania z alarmem i pilowania klodki |
![]() rafalmaxi F&F Sympatyk maluch maxi ruda śląska | 2004-01-11 10:39:24 na złodzieja nie ma sposobu co byście nie wymyślili to zawsze mogą odcholowac na linke albo lawetą. pozdro |
![]() frytol ferrari 126 elegance Płock | 2004-01-11 11:04:11 kto by po malucha przyjezdzal laweta ? ![]() a na lince malucha z zablokowanym fotelem tak jak opisalem ? ![]() wiesz, zawsze moga przyjechac dzwiekoszczelna ciezarowka i go wpakowac w pudlo i tyle, ale po co tak krasc malucha jak mozna mercedesa ![]() |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-11 11:37:37 Nie montujce w maluszkach sprzetu audio o wartosci przekraczajacej cene auta, wtedy napewno nikt wam go nie ukradnie bo po co, no chyba ze inny uzytkownik 126p jako dawce czesci ![]() |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-11 12:44:16 mam podobne rozwiazanie ![]() sam sie nawet kiedys na to zlapalem, zapomnialem o tym i rozladowalem aku, no i przy okazji sie owkurwaem hehehe |
![]() thunder Ford Ranger Coventry | 2004-01-11 13:24:34 a moze lepiej wykrecac tlumik jak na noc jak go ktos odpali to w uslyszysz w domu ![]() |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-01-11 14:08:38 jasne ze sie da, niedawno wyczailem jak zapalic duzego fiata bez rozwalania kolumy kierowniczej wystarczy miec tylko dwa przewody z tym ze jeden posluzy na chwilke, chwilka roboty pod maska i wystarczy tylko zerwac blokade kierownicy i jechac
wada tego rozwiazania jest to ze zeby zgasic silnik trzeba sie zatrzymac otworzyc maske i odczepic kabelek Jeszcze nie wiem tylko czy dziala ladowanie przy tej metodzie, ale z czasem wszystko sie pomierzy ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-01-11 15:48:19
Nie działa. Ja mam uszkodzoną stacyjkę i ładowania brak. Ze schematów w książce wynika że prąd do regulatora napięcia, a co za tym idzie do obwodu wzbudzenia alternatora płynie ze stacyjki. Ponadto jak odpale bez stacyjki to nie mam świateł ![]() Jak już chcecie coś odcinać to najlepiej przy pomocy przekaźnika, tak by po każdym wyłączeniu zapłonu trzeba było zawsze wcisnąć przycisk. To zabezpieczy też w pewnym stopniu przed porwaniem (wyciągnieciem z auta), jeśli oczywiście zdążycie zgasić silnik. Najlepiej jeśli po przekreceniu rozrusznikiem raz wskakuje blokada i trzeba wylaczyc zaplon zeby ponownie zakrecic, wtedy wystarczy puscic sprzeglo na biegu ![]() |
![]() Baran '97 SI 2.0 n/a wagon ... Lublin | 2004-01-11 18:24:34 a malucha chyba można odpalić łącząc pierwszy bezpiecznik z drugim...?
To taka blokada o jakiej mówiliście: http://pawka-k.w.interia.pl/auto_blokada/blokada.html |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-01-11 19:39:08 Na audio widziałem ciekawy sposób.
Kanapa podniesuiona 6 cm na klockach drewnianych.... Całosc przewiewnei zrobiona itp zmiescił sie tam wzmachol tez i zwrotnice. Głosniki w drzwiach i w boczkach. W czasie jazdy kanapa idzie do góry .... Całosc zamknieta na zamek ...... Co by załatawo nei ukradł nikt ..... |
![]() Grzechu F&F Wolny Słuchacz :) Seat Ibiza '00 Legnica | 2004-01-11 20:06:21 a to fajny ten pomysl z podniesieniem kanapy hehe - calkiem przyjemny ![]() ![]() |