Krakowski zimowy kręciołek 11.01.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na 11 stycznia 2004 planowane jest spotkanie FSO wraz z kręciołekiem zimowym na znanej przez wiekszość zajezdni MPK organizowane przez FSO Motoklub Polska. Serdecznie wszystkich zapraszamy.

Mapka:
czerowny punkt - stacja Statoil (miejsce spotkania) godz. 12:00
niebieski punkt - miejsce kręciołka

Więcej informacji tutaj

Czy zimowy to sie jeszcze okaze bo niewiadomo jak to ze sniegiem bedzie ale wszyscy jestesmy dobrej mysli.

Kreciolek tylko dla FSO czy inni tez mile widziani??

a co mefi wybierasz sie swoja bryka

i co cieszy cie to ze niemam??pozatym niepytalem sie ciebie tylko lajkonika

no to jest normalne ze kazdy moze przyjechac
Ja ci odpowiadam ze kazdy moze przyjechac nawet rowerem

No co ty sliweczka Rowerzysci nie sa mile widziani bo duzo miejsca zaimuja ale Mefa Bryka czlowieku pół z twojej bedzie wiec uwazaj co mowisz bo wiesz ze mef sie wszedzie swoja bryka wcisnie

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

wiec jak widziesz to uwazaj bo mef jak to delikatnie powiedziec jest Lepszy od ciebie bo mniej miejsca zaimuje a wiesz sam jak jest traktowany koles co ma motorole cd160 a nokie 6510 RESPEKT SLIWEK RESPEKT

a to zwracam honor

No i ladnie prosze przeprosic Mefa
bo tak nie ladnie sie z niego smiac to wkoncu nasz Prezes

Lubu dubu lubudubu niech nam zyje prezes klubu niech zyje nam
to spiewalem ja Sliwek

chociaz Postarales sie niech ci bedzie ale jeszcze musisz poczekac co nasz Prezesik na to bo to jemu ma sie spodobac by ci wybaczyl

POwiem tak-wybaczm sliwek ale pamietajcie ze tu mialo byc napisane kto jedzie na zlot a nie o mnie topic.wiec panowie zeby mi to bylo ostatni raz

Dobra Mefprzepraszamy juz sie to nie powturzy ale ktos musi dbac o twoj honor bo ty jak zwykle siedzisz na kompie a na porum nie zagladniesz

na porum nie ale na forum tak-jak sam wiesz bylem dzisiaj wielokrotnie ale tobilem stronke wiec niebylem caly czas

no isie nam oberwalo tak to juz jest z tymi prezesami jeden to zajety a drugi opierda.....

pozdrowionka

hehehehe ale sie usmialem czytajac wasze wypowiedzi

ale zeby nie bylo ze nie pisze na temat;to pewnie sie zjawie na tym kreciolku

no no wlasnie ale coz jak tak chcemy to tak mamy zero humoru tylko opierdla..... ej trzeba bedzie z tymi prezesami normalnie pogadacto moze cos sie zmieni

moze przy flasi to beda pijani to zmienia podejscie

ja bym im wpier.... albo nasmarowal sniegiem np jutro heheheehhehehe

no ja tez moze bede na tym kreciolku