| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2003-12-31 16:43:17 Witam . Dzis rano wstalem i sie umowilem z dziewczyna . Troche padalo . Wskoczylem do samochodu , zapalilem silnik, wlaczylem radio i wlaczam wycieraczki zeby szybe przeczuyscic - byla cala w deszczu a to nic - nawet nie drgnely. Wkurzylem sie i pojechalem chociaz bardzo byla slaba widocznosc. Pozniej po 10 mintach jazdy lekko drgnely i sie zaciely w polowie szyby. Ale pozniej znalazlem sposob - jak sie zatna to musze reka szarpnac to sie troche rusza. I teraz do Was Panowie prosb a- co to moze byc Pzdr |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-12-31 16:47:06 Chyba silniczek się pożegnał Ale nic więcej nie wiem. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-01-02 07:23:18 A może po prostu niebezpiecznik ????? |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-01-02 10:21:25 ale gdyby to bylo to to czy es to mozliwe ze jak wlaczylem kolo kierownicy i szarpnalem reka to sie zaczely ruszac a po jakims czasie znowu stanely ?? |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-01-02 10:54:53 to mi wyglada na awarie wlacznika
albo jakis urwany kabelek |
czedu Espero 1,8 CD Pyskowice | 2004-01-02 10:55:05 Oczyść styki.
Pozdr Czedu |
malyzk daewoo espero 1.8 cd ... celestynow | 2004-01-02 23:36:34 mi to wygląda na włącznik.
u mnie było na odwrót same się włączały (razem ze spryskiwaczem) wkur.. mnie jak jednego razu w ciągu kilku minut wypiep.. cały płyn a silnik spryskiwacza aż się "spocił" rozebrałem włącznik (wbrew pozorom prosta operacja) założyłem sprężynkę i po bulu. może u ciebie coś nie kontakczy |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-01-02 23:42:28 ok moze to jest przyczyna - tylko mam pytanie moze mi ktos powiedziec gdzie i co trzeba rozebrac?? bo jestem zielony w takich rzeczach. |
malyzk daewoo espero 1.8 cd ... celestynow | 2004-01-03 00:15:24 zdjąć obudowę kolumny kierownicy
wypiąć przełącznik wypiąć złącza elektryczne rozebrać przełącznik za pomocą wkrętaka płaskiego (widać gdzie) polukać i poszperać złażyć w odwrotnej kolejności pomodlić się aby pomogło i włączyć pozdrawiam zbyszek. ps: broń boże złośliwie tylko żartobliwie |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-01-04 12:43:08 bylem z tym problemem u mechanika - silniczek najprawdopodobniej do wymiany. Mam pytanie ma moze ktos taniej zalatwic silniczek?? Juz raz na forum ktos mial na zbyciu po tanszej cenie . Jakby ktos mial to prosze dac znac : tryku23@poczta.fm
|
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-01-15 19:41:58 noi udalo sie - wszystk juz dziala. Nie mialem czasu i dzis autko zostawilem u mechanika powiedzialem mu o waszych wskazowkach i okazalo sie ze byla zatarla tylejka przy silniku. Koszt naprawy 20zl - nie wiem czy to duzo czy malo. Przy okazji sie okazalo ze mam juz wyrobiony mechanizm wycieraczek i kiedys trzeba bedzie to zrobic. |